Valikko

Haluaisitko elämääsi palan luksusta, pisaran ylellisyyttä ja hemmottelua?

Palkitse itsesi, rakkaimpasi tai ystäväsi kauneushoidolla, joka hemmottelee kokonaisvaltaisesti niin kehoa kuin mieltäkin. Kesken kiireisen päivän pääset nauttimaan hoidoista, joissa kaikki aistisi lepäävät ja rentoutuvat.

Olemme ainutlaatuinen kauneushoitola jonka hoitojen lähtökohtana on hemmottelu ja hyvä olo. Toimimme Jyväskylässä Puistokadun idyllisessä miljöössä, aivan keskustan kupeessa. Tervetuloa hemmoteltavaksemme!

 

Ajankohtaista

Isän huilihetki 1h 10min – 105€

– Gua Sha Men – luomukasvohoito erikoishieronnalla

– Käsien ravitseva naamio

– Isän huilihetki tee

 

Voit tilata lahjakortin myös nettisivujemme lahjaksi-osion kautta. Tilatessasi netin kautta, tee annetaan lahjansaajalle hoidon yhteydessä.

Nyt ovat mahtavat Sothys ENERGISOIVAT UUTUUDET saapuneet meille! Tässä esittely uutuuslinjasta ja -hoidosta, tule sinäkin hakemaan syksyysi uutta energiaa Puistokadulta 🧡🍂
 
Tärkeimpänä muutoksena uudistuneessa hoitolinjassa on saasteilta ja ulkoisilta rasitteilta suojaava vaikutus. Näitä rasituksia ihomme kohtaa päivittäin, niin sisätiloissa kuin ulkonakin. Tämän ulkoisen stressin haitallinen vaikutus on havaittavissa ihossamme monin tavoin:
– Ihon herkkyysreaktiot lisääntyvät
– Kosteuden haihtuminen kiihtyy
– Huokoset tukkeutuvat
– Ihosta tulee samea ja karhea
– Ihon mikrofloora on epätasapainossa
 
Näiden haittavaikutuksien seurauksena iho ikääntyy ennenaikaisesti.
 
~ DETOX ENERGIE ERIKOISKASVOHOITO 1h 15min – 110€
Energisoiva erikoishoito, joka herättää ihosi ja auttaa sitä suojautumaan ulkoisen stressin aiheuttamilta haitallisilta ja ihoa ennenaikaisesti vanhentavalta vaikutukselta.
HOIDON VAIHEET: kulmien muotoilu, alkupuhdistus, kolmivaikutteinen kuorinta, suojaava suihke, kirkastava seerumi, ylellinen Digi-Esthetique hieronta, puhdas C-vitamiini ja kirkastava naamio, kiinteyttävä naamio ja tehoaine sekä lopputuotteet iholle. Hoidon päätteeksi asiakas saa lahjaksi pienen seerumituubin jatkamaan hoidon vaikutusta kotona.
 
KOTIHOITOTUOTTEET
~ Sèrum énergisant intégral:
Kevyt energisoiva seerumi joka puhdistaa ja kirkastaa ihoa.
 
~ Crème jeunesse dépolluante:
Saasteilta suojaava, energisoiva, tasapainottava voide toimii suojana päivittäisiä ärsykkeitä vastaan ja saa huonosti toimivan ja stressaantuneen ihon elinvoiman ja kirkkauden palautumaan.
 
~ Essence dépolluante protectrice:
Tämä innovatiivinen tehoaine suojaa ihoasi päivällä ja eliminoi saasteiden vaikutuksia yöaikaan.
 
~ Correcteur énergisant instantané:
Ainutlaatuinen koostumus, joka iholle levitettäessä mukautuu ihon omaan sävyyn. Tämä EE-voide/pikakaunistaja sisältää kapseloituja pigmenttejä, jotka peittävät ja tasoittavat ihon ongelmakohtia.
 
~ Ampoules éclat énergisantes:
Energisoiva ja kirkastava ampulli, joka silottaa välittömästi ja näkyvästi juonteita. Erinomainen meikinalusampulli.
 
Uuden hoitolinjan ydin on Ranskassa patentoitu aktiiviainetrio; energiaa ja kirkkautta iholle tuo SIPERIAN GINSENG, saasteilta suojaava vaikutus saadaan SELJANMARJASTA ja detox-vaikutuksesta vastaa puolestaan puhdistavat PEPTIDIT. Kaksi edellä mainutta ovat orgaanisesti viljeltyjä, tästä isot pointsit Sothysille 👏

Olemme ottaneet lokakuun alussa valikoimaamme Gua Sha-hoidot sekä laadukkaat välineet kotona tehtävään Gua Shaan.

Gua Sha on ikivanha kiinalaisen lääketieteen hoitomuoto, joka alun perin on ollut kaikkea muuta kuin kauneudenhoitoa. Erilaisilla gua sha välineillä voidaan hoitaa koko kehoa ja mieltä monin eri tekniikoin ja tavoin.

Kasvoille tehtynä käsittely mm. kiinteyttää, uudistaa, napakoittaa, heleyttää sekä poistaa lihasjännityksiä ja turvotusta. Menetelmä tehostaa ihon aineenvaihduntaa ja tätä kautta esimerkiksi kuona-aineet poistuvat ja epäpuhtaudet vähenevät. Ihosta tulee kirkas ja hyvin toimiva. Jos kärsit purentaongelmista tai hampaiden narskuttelusta, Gua Sha avaa lihasjumeja ja helpottaa purentaongelmista johtuvaa päänsärkyä.

Gua Shaus sisältää kasvojen hierontaa erilaisilla lastoilla, kammoilla ja rullilla. Käsittely on hyvin rentouttavaa ja erityisen tehokasta.

Valikoimassamme on tällä hetkellä kolme erilaista kasvojen alueen Gua Sha-hoitoa, jotka kaikki toteutetaan luonnonkosmetiikalla. Tervetuloa tutustumaan!

Elokuu tuo tullessaan ihanan, ravitsevan kausihoitouutuudeen Sothylta!

Kesän jälkeen iho kaipaa kosteutta ja ravitsevaa hemmottelua, jota tarjoamme ihastuttavan  Villi mango – Kookos
syyshoidon myötä! Mangouute suojaa ja pehmentää ihoa, kookosöljy puolestaan ravitsee ja korjaa ihon toimintoja.

Saatavilla myös kokonaisvaltainen hemmottelupaketti jossa kausihoidon lisäksi kausihoito vartalolle! Lue lisää Hoitopaketit kohdasta 🙂

Uuga Uoga tarjoaa käsintehtyä, luonnonmukaista tuorekosmetiikkaa, jonka tuotteissa tuoksuu ja tuntuu luonto, marjat ja hedelmät. Uoga Uogan lähtökohtana on tehdä mahdollisimman vähän prosessoitua luonnonkosmetiikkaa lähiraaka-aineita hyödyntäen. Tuotteet valmistetaan käsin ja pienissä tuotantoerissä tuoreuden säilyttämiseksi.
 
Sarjalta valikoimissamme hemmottelevia tuotteita vartalolle, huulille ja käsille.
 
Tuotteet on nimetty leikkisästi, kuten ”Hey Beautiful”-suihkusaippua ja ”Kiss me honey honey”-huulivoide. Nämä sopivatkin loistavasti lahjaksi tai mökkiviemisiksi. Tervetuloa ihastelemaan!
 

Olemme ylpeitä saadessamme valikoimiimme uuden Ranskalais-Italialaisen luonnonmukaisen, ekologisen ja hoitavan meikkisarja Zaon. Zaon meikkituotteet ovat 100% luonnollisia ja ekologisuus on huomioitu kaikessa toiminnassa. Zaon sydämenä sykkii kestävä ja kaunis orgaaninen bambu, jota käytetään tuotteiden hoitavana raaka-aineena ja pakkausmateriaalina. Kaikkiin meikkituotteisiin on saatavilla täyttöpakkaus, joten kun huulipunasi tai ripsivärisi loppuu voit samaan upeaan bambuhylsyyn täyttää uuden tuotteen, ja vaikkapa vaihtaa samalla sävyä. Meikit ovat erittäin laadukkaita, kestäviä ja ihoa hoitavia. Muihin luonnonkosmetiikan meikkeihin verrattuna Zaon tuotteet säilyvät erityisen hyvin, kiitos mikronisoidun hopean, joka on vahvasti antibakteerinen ja antiseptinen ainesosa.

Zao on todistetusti eettinen ja ekologinen:

– Ecocert ja Cosmebio sertifikaatit

– 100% luonnolliset raaka-aineet

– Ei raaka-aineita petrokemian teollisuudesta

– Cruelty free sertifikaatti: ei eläinkokeita​

– Vegan** sertifikaatti: ei eläinperäisiä raaka-aineita​

 

Tervetuloa kokeilemaan ja ihastumaan!

Teevalikoimme uudistuu ja olemme saaneet valikoimiimme neljä erilaista herkullista ja laadukasta teetä!

~ Kauneustee: Vanilja, mansikka, valkoinen ja vihreä tee

~ Pisara ylellisyyttä: Samppanja, mansikka ja vihreä tee

~ Kultainen hetki: Sitruuna, inkivääri ja vihreä tee

~ Aamuaurinko: Mango, saflorin kukka ja musta tee

 

Teet 7,90€

Anna lahjaksi tai nauti itse!

Haluatko ihonhoitotuotteidesi ja hoitojesi olevan 100% luonnollisia?

Nyt se on mahdollista tällä upealla Ranskalaisella, sertifioidulla Phyt´s ammattisarjalla, joka on jo yli 45 vuoden ajan valmistanut laadukkaita ja tehokkaita luomutuotteita ja -hoitoja.

Haluamme tarjota vastuullista kauneutta asiakkaillemme ja olemme laajentaneet luonnonkosmetiikkavalikoimaamme tällä laadukkaalla sarjalla. Tällä hetkellä hyllystämme löytyy monipuolinen valikoima ihonhoitotuotteita sekä hoitomenultamme viisi tehokasta erikoiskasvohoitoa. Tervetuloa testaamaan!

 

100% LUONNOLLINEN ALKUPERÄ

COSMEBIO-sertifiointi vaatii, että tuotteen sisällöstä vähintään 95% on luonnon omia raaka-aineita. Phyt´s kieltäytyy käyttämästä tätä sallittua 5% synteettistä raaka-ainemäärää ja vaatii, että kaikkien ammatti- ja jälleenmyyntituotteiden alkuperä täytyy olla kokonaisuudessaan 100% luonnosta.

Piia on nyt aloittanut äitiysloman, ja hän palailee töiden pariin ensi vuoden puolella. Piian mammalomaillessa palveluihimme ei valitettavasti kuulu ripsipidennykset.

Uusi vuosi toi meille tullessaan jo pidempään ajatuksissa olleen blogin. Haluamme avata teille hieman arkeamme täällä kauneushoitolassa, kertoa hoidoistamme, tuotteistamme ja tietenkin ihonhoidosta. Käy kurkkaan mitä mielenkiintoista blogista tällä hetkellä löytyy. Olisi ihana saada sinutkin blogimme lukijaksi!

Youth Intensive (βP3) on Sothysin uusin erikoiskasvohoito joka hurmaa tehokkuudellaan ja monipuolisuudellaan. Tämä taidokkaasti suunniteltu kiinteyttävä erikoiskasvohoito tarjoaa yhdistelmän tehokkaita täsmätuotteita ja rentouttavaa, muokkaavaa hierontaa. Sothysin tiedetutkimus on kehittänyt uuden kolmoisyhdisteen (βP3 = Sahrami – Sophora – Peptidit) joka taistelee oksidatiivista stressiä vastaan sekä suojaa ihoa kronologisen ikääntymisen vaikutuksilta. Erikoishoito ja uudet kiinteyttävät hoitovoiteet sisältävät tämän yhdisteen. 

Hoidon tehokkuus on todistettu :

  • 1 hoitokerran jälkeen 30% madaltuneet juonteet, 35% kiinteämpi iho
  • 3 hoitokerran jälkeen 51% madaltuneet juonteet, 50% kiinteämpi iho

Tervetuloa tehokkaaseen hemmotteluun!

Kokeile sinäkin uusinta pigmentointitekniikkaa jolla saat luonnolliset ja kauniit kulmakarvat.

Microblading on manuaalinen tekniikka, jolla tehdään luonnollisen näköiset kulmakarvat yksilöllisesti jokaisen asiakkaan toiveiden ja kasvonpiirteiden mukaan. Microbladingissa ”piirretään” iholle yksittäisiä karvoja vieden väriä ihoon terällä, joka koostuu pienistä mikroneuloista. Lue lisää microbladingista hoitomenustamme, muut hoidot kohdasta. 

 

New Lulur – Balilainen vartalohoito

Ikivanhaan kauneusrituaaliin pohjautuva hemmotteluhoito. Ylellinen kuorintamousse uudistaa ja pehmentää hellästi ihoa valmistaen sitä hieronnalle. Hemmotteleva hieronta tehdään hoitojogurtilla (sis. maitoa), joka sisältää paljon mm. kalsiumia sekä A- ja B- vitamiineja jotka kosteuttavat, rauhoittavat ja vahvistavat ihoa. Erityinen hierontatekniikka tasapainottaa kehoa ja lisää energisyyttä.

New Lulur – Balilainen vartalohoito 1h 10min – 100€

Phyt`s Soin Renov – kemiallinen kuorintahoito

Täysin luonnonmukainen kemiallinen kuorinta tehdään aina 4 x sarjahoitona. Hoito uudistaa ihoa erittäin voimakkaasti ja soveltuu siksi monenlaisien iho-ongelmien tehokkaaseen hoitoon.

Onko ongelmanasi:
– Ikääntymisen merkit
– Epätasainen iho
– Pigmenttiläiskät
– Epäpuhtaudet ja tukkeumat
– Laajentuneet ihohuokoset
– Arvet

Hoitosarja sisältää aina 4 hoitokertaa ja 3 kotihoitotuotetta. Hoidot tehdään noin 10 päivän välein. Sarjahoidon aikana tulee välttää aurinkoa ja muita ihonhoitotuotteita. Ihoa voi meikata normaalisti.

Hoitosarja 4 hoitoa sekä 3 kotihoitotuotetta yhteensä 500€ (säästät 64€)
Hoitot yksittäin maksettuna 110€, vaaditut kotihoitotuotteet 124€
(käyttö aloitetaan 2 vko ennen ensimmäistä hoitokertaa)

Karboksiterapia kasvohoito

Erikoisnaamion avulla saamme kuljetettua ihoon hiilidioksidia, joka korjaa ihoa välittömästi ja tekee siitä kauniimman.

Tutkimuksissa on osoitettu karboksiterapian parantavan ihon joustavuutta, nopeuttavan verenkiertoa kiihdyttäen kollageenin korjautumista, madaltaen hienoja juonteita ja ryppyjä sekä pilkkoen paikallisia rasvakertymiä.

Karboksiterapiahoidon vaikutukset:
– Kirkastaa ja uudistaa ihoa
– Tasoittaa ryppyjä ja juonteita
– Hoitaa aknea ja aknearpia
– Kiinteyttää leukalinjaa
– Kosteuttaa ihoa

Karboksiterapia erikoiskasvohoito 50min – 110€
(alkupuhdistus, kuorinta, karboksinaamio, kevyt päähieronta,
rauhoittava naamio sekä loppuseerumi ja -voide.)

~ Kemiallinen kuorinta hoidon yhteydessä +15€

~ Sarjahoitona joka neljäs kerta  – 50% (hoitoväli max. 3 vko)

Kun haluat itsellesi tai lahjaksi vain parasta…

Secrets de Sothys – Luksuskasvohoito 1h 30min ~ 175€ 
Unohtumaton hyvän olon hoito sekä ainutlaatuiset aktiiviaineet. Hoidon jokainen vaihe on suunniteltu tuottamaan mielihyvää, ja kaiken kruunaa pitkäkestoinen, välittömästi näkyvä hoitotulos – juonteet siloittuvat, huokoset supistuvat ja iho on silminnähden uudistunut.

Secrets de Sothys – Luksusvartalohoito 1h 30min ~ 120€
Hemmotteleva vartalonhoitokokonaisuus, jossa ihoa uudistava kuorinta sekä ravitseva, yksityiskohtainen Digi Esthetique- hieronta.

Secrets de Sothys – hemmottelukokonaisuus  3h ~ 265€
Ennenkokemattoman ylellinen, kokonaisvaltainen hoitoelämys. Hoitopaketti sisältää Secrets-Luksuskasvohoidon sekä Secrets-Luksusvartalohoidon.

Beauty Garden – ranskalainen ylellinen ja laadukas luomu-ihonhoitosarja.

Beauty Garden on Natrue sertifioitu 100 % luonnonmukainen ihonhoitosarja.
Tuotteet sisältävät luomu raaka-aineita, kuten porkkanaa, kurpitsaa, kurkkua, kehäkukkaa, kamomillaa ja retiisiä. Nämä kasvikset ja kukat viljellään omassa Auriacin puutarhassa Ranskassa.

Jokainen Beauty Garden -tuote on vaihe vaiheelta valmistettu käsin ja jokaisessa valmistusvaiheessa on huomioitu ympäristöystävällisyys.

Nyt valikoimassamme myös Beauty Gardenin kasvohoito, Fresh up by Nature 45min – 65€, koe luomutuotteiden tehokkuus ihanassa hemmotteluhoidossa!

Tervetuloa ihastumaan!

Ekologinen, eettinen, luonnonmukainen ja edullinen Boho nyt meiltä.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

Huippu-uutuus saatavilla nyt!

Uusi nopeavaikutteinen tehoseerumi leuan, kaulan ja decolteen alueelle joka hoitaa veltostuneen ihon ongelmia. Erinomainen tuote jo +25 v jotka kärsivät ns. ”älypuhelinkaulasta”. Erityinen levitystekniikka tehostaa seerumin vaikutusta (Video opastaa levityksessä, kts. QR-koodi -esitteestä tai tuotepakkauksesta) 98,90€

Perfect Shape – muokkaava kaulahoito 45 min – 70€

Leuan, kaulan ja decolteen tehohoito joka napakoittaa ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti.

 

Nyt voit matkustaa kaukomaille ihan vaikka työpäivän päätteeksi.
Uutuushoitomme vie sinut Karibian aalloille ja hemmottelee niin kehoa kuin mieltäkin.

Vanilla-Monoi vartalohoito ravitsee talven kuivattamaa ihoa tehden siitä silkin pehmeän. Vaikuttavina aineina hoidossa mm. Bora boran valkoinen hiekka, merisuola, Tahitin Monoi-öljy, vaniljauute sekä pehmentävä kookosöljy.
Vanilla-Monoi Body Escape – vartalohoito 1h 10min – 98€ (Bernard Cassiere)

~ Ihana, ylellinen, hoitava ja ekologinen spa-sarja Pinks Boutique nyt saatavilla meiltä.
Sarjan tuotteet valmistetaan käsin Englannissa, luonnollisista ja ekologisista raaka-aineista, jotka ovat Soil Associationin hyväksymiä. Kokeile myös Pinksin hemmottelevia kasvohoitoja.

Ylellinen, luonnonmukainen ja hoitava Vita Liberata-suihkurusketus!
Nyt saatavilla myös entistä kestävämpi ja hoitavampi Anti- Age rusketus. Hemmottele itseäsi ja piristä ilmettäsi luonnonmukaisella suihkurusketuksella, joka loihtii ihollesi kauniin ja päivettyneen ilmeen. Voit itse päättää haluamasi tummuusasteen ja alueen johon suihkutus tehdään. Lopputulos on tasainen ja ennenkaikkea luonnollinen. Rusketus kestää ihotyypistä ja hoitotottumuksista riippuen 4-10 pvä, ja haalistuu iholta asteittain, ei lohkeile! Meiltä myös monipuoliset ja hoitavat Vita Liberata rusketustuotteet kotiin. Tervetuloa päivettymään!

 

 

 

Uutta blogissa

 

Hyvää oloa ja kauneutta Gua Shalla

  Oletkin ehkä kuullut tästä maailmalla valtavaksi kauneustrendiksi kohonneesta menetelmästä. Some on pullollaan videoita ja kuvia jotka houkuttelevat tutustumaan Gua Shan ihmeelliseen maailmaan. Totta tosiaan aihe on tutustumisen arvoinen. Käsittely…

0 comments

Päiväni kauneushoitolayrittäjänä

  Aina välillä asiakkaani kysyvät miten päiväni on mennyt ja mitä kaikkea olen touhunnut. Tästä sainkin ajatuksen ja päätin raottaa teille hieman touhujani Goldenin parissa. Kauneushoitolan pyörittäminen on niin moninaista…

0 comments
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide