Valikko

Kuukauden kampanja

Tafelgut herkkuteet -20%

Tafelgut on Saksalainen brändi joka tuottaa laadukasta, herkullista teetä ensiluokkaisista raaka-aineista. Kauniit pakkaukset, yllätykselliset makuyhdisteet ja hurmaavat tuoksut ovat tärkeä osa Tafelgut-tuotteita. Kokeile ja ihastu!

 

Kanta-asiakastarjous

Vita Liberata rusketustuotteet -20%

Vita Liberata tuotesarjan filosofia on uudistaa ajatusmaailmaamme itseruskettavista tuotteista. Kaikki sarjan tuotteet saavat aikaan luonnollisen rusketuksen sävyn ja kuivuvat heti levittämisen jälkeen jättämättä tahmeaa tunnetta. Tuotteet hoitavat ja kosteuttavat ihoa. Sävy haihtuu iholta täydellisesti, kuten luonnollinen rusketus. Vita Liberata tuotteissa ei ole hajusteita.

Vita Liberata -tuotteet sisältävät sertifioituja luomuainesosia, jotka hoitavat ihoasi samalla kun rusketut. Tuotteet levitetään puhtaalle iholle aina levityskintaalla. DHA eli dihydroksiasetoni on rusketuksen tuottava ainesosa. Vita Liberatan tuotteissa DHA on tuotettu luomulaatuisesta sokerijuurikkaasta ja se muodostaa erittäin kauniin rusketuksen reagoidessaan ihon pintakerroksen aminohappojen kanssa. Tuotteita saatavilla eri tummuusasteilla ja eri koostumuksilla, tule tutustumaan niin katsotaan yhdessä juuri sinulle sopivin tuote.

 

Muut kampanjat

Tuote-edut

~ Thrill from Lapland – erittäin ravitseva, korjaava hunajainen vartalobalmi 39€ (56,30€)
~ Sothys Hydrapakkaus: Hydra3Ha voiteen ostajalle seerumi -50%
~ Pina Colada tai Caramel -vartalovoiteen ostajalle lahjaksi Pina Colada vartalokuorinta (arvo 55,80€)
~ Sothys jätti-puhdistustriot 90€ (norm.120€)
(sisältää 400 ml puhdistusmaidon ja kasvoveden sekä normaalikokoisen silmämeikinpoistoaineen)
~ Orly minikynsilakat 2€ kpl

(Tuote-edut voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää)

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide