Valikko

Yritys

 

Golden Day Spa & Salon tuottaa kauneudenhoito- ja hemmottelupalveluita hyödyntäen korkealaatuisia ammattikosmetiikkasarjoja ja -menetelmiä. Valikoimaamme kuuluu tänä päivänä myös paljon luomuhoitoja sekä -tuotteita kotihoitoon. Pyrimme luomaan kaikkiin hoitoihimme palan luksusta ja hemmottelua, jokaisen asiakkaamme toiveita kunnioittaen. Hoitofilosofiamme mukaisesti teemme kaikki hoidot käsin.

Yritys on perustettu vuonna 2007, ja hoitolassa sinua palvelee neljä ammattitaitoista SKY-kosmetologia.

Toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi hemmoteltavaksemme!

 

Sinua palvelevat

Riikka Jukkala
SKY-kosmetologi

Olen Riikka, SKY-kosmetologi. Olen kunnianhimoinen kaikessa mihin ryhdyn ja tästä palkintona olen voittanut alallani Taitaja2015 Suomen mestaruuden. Aloitin heti valmistumiseni jälkeen työt Goldenissa ja nyt työvuosia on kertynyt 4 vuotta. Haluan antaa asiakkailleni mahdollisimman ikimuistoisen hoitokerran ja mahdollistaa irtioton arjesta. Sokeroinnit ja kasvohoidot ovat lähellä sydäntäni, mutta rakastan työssäni sen monipuolisuutta. Pyrin tekemään päivästäsi aurinkoisen, niin kuin tekin teette minun. Kokonaisvailtainen hyvinvointi on minulle lähellä sydäntä ja sen vuoksi myös vapaa-aikani kuluu suurimmaksi osaksi liikunnan parissa. Olen myös kouluttautunut lisenssoiduksi ravintovalmentajaksi. Toivottavasti näemme hoitolalla!

Hanna Kettunen
SKY-kosmetologi

Olen Hanna, kauneudenhoitoalan parissa yli kymmenen vuotta työskennellyt SKY-kosmetologi. Goldenin mahtavissa riveissä näistä vuosista olen saanut olla jo kuusi. Teen työni aina tarkkuudella, ilolla sekä haluan kohdata jokaisen asiakkaani yksilönä, jotta jokainen voi tuntea olonsa mukavaksi ja rentoutuneeksi oman hemmotteluhetkensä ajan. Tekemieni hoitojen valikoima on laaja ja erityisesti nautin erilaisten kasvohoitojen tekemisestä, jolloin voin rakentaa jokaisen iholle parhaiten sopivan kokonaisuuden ja näin saada mahdollisimman hyvän lopputuloksen. Toivotan lämpimästi tervetulleeksi niin uudet asiakkaat kuin vanhat tututkin hoitolaamme nauttimaan kauniista ympäristöstä, ihanista hoidoista ja rauhallisesta tunnelmasta.

Anu Puura
Day Spa-yrittäjä SKY-kosmetologi

Olen Anu, SKY-kosmetologi ja Day Spa-yrittäjä. Perustin Golden Day Span 12 vuotta sitten ja kosmetologin työtä olen saanut tehdä kaiken kaikkiaan 15 vuoden ajan. Palveluvalikoimani on hyvin laaja mutta nautin työssäni erityisesti kasvo- ja vartalohoidoista. Kaikkien tekemieni hoitojen kohdalla mielestäni tärkeintä on kuitenkin se, että saan hemmotella ja antaa asiakkaalleni hetken ylellisyyttä ja omaa aikaa arjen kiireiden keskellä. Sisustaminen on lähellä sydäntäni ja olen pyrkinyt luomaan hoitolaani rauhoittavan tunnelman pieniä yksityiskohtia myöten. Rakastan asiakaspalvelua, asiakkaitani ja kaikkea kaunista – olen selvästi kutsumusammatissani. Luonteeltani olen iloinen, avoin, herkkä ja empaattinen. Vapaa-aikani kuluu pääasiassa maaseudulla perheen parissa, luonnosta ja ulkoilusta nauttien. Olitpa sitten tuttu tai uusi tuttavuus, olet sydämellisesti tervetullut hemmoteltavakseni!

Piia Nicholls
SKY-kosmetologi, Estenomi

Olen SKY-kosmetologi Piia, ja olen työskennellyt kauneuden parissa 15 vuoden ajan. Kosmetologiopintojen jälkeen jatkoin opiskeluja vielä 3 vuotta, ja valmistuin estenomiksi Turussa 2007.  Valmistuttuani lähdin seikkailemaan Australiaan ja jäin sille tielleni. Vuosien mittaan olen työskennellyt niin kosmetiikkamyyjänä kuin – hoitolatyössäkin. Ennen Suomeen paluuta toimin 5 vuotta täysipäiväisesti hoitolatyössä, Day Spa-hoitolassa Australiassa. Muutimme perheeni kanssa Suomeen syyskuun lopulla 2016, ja tästä saakka minulla on ollut ilo työskennellä Goldenissa. Luonteeltani olen sosiaalinen, iloinen ja rauhallinen. Nautin aidosti työstäni ja sen monipuolisuudesta. Tervetuloa hemmotteleviin hoitoihini!

 

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide