Valikko

Yritys

Golden Day Spa & Salon tuottaa kauneudenhoito- ja hemmottelupalveluita hyödyntäen korkealaatuisia ammattikosmetiikkasarjoja ja -menetelmiä. Valikoimaamme kuuluu tänä päivänä myös paljon luomuhoitoja sekä -tuotteita kotihoitoon. Pyrimme luomaan kaikkiin hoitoihimme palan luksusta ja hemmottelua, jokaisen asiakkaamme toiveita kunnioittaen. Hoitofilosofiamme mukaisesti teemme kaikki hoidot käsin.

Yritys on perustettu vuonna 2007, ja hoitolassa sinua palvelee neljä ammattitaitoista SKY-kosmetologia.

Pitkä-aikainen haaveemme omista tiloista toteutui tammikuun -16 alussa kun pääsimme muuttamaan uusiin, upeisiin tiloihin idylliseen Puistokatu 25:een. Toivotamme kaikki jo tutut ja uudet asiakkaat sydämellisesti tervetulleeksi hemmoteltavaksemme!

 

Sinua palvelevat

Riikka Jukkala
SKY-kosmetologi

Olen Riikka, SKY-kosmetologi. Olen nuori, mutta sitäkin omistautuneempi kauneudenhoitoalalle. Palkintona siitä olen alallani voittanut Taitaja2015 suomen mestaruuden. Olen kunnianhimoinen kaikessa mihin ryhdyn, ja haluan antaa asiakkailleni mahdollisimman ikimuistoisen hoitokerran ja mahdollistaa irtioton arjesta. Sokeroinnit ja kasvohoidot ovat lähellä sydäntäni, mutta vielä en ole törmännyt hoitoon mitä en nauttisi tehdä. Pyrin tekemään päivästäsi aurinkoisen, niin kuin tekin teette minun. Hyvinvointi on lähellä sydäntäni ja sen vuoksi myös vapaa-aikani kuluu suurimmaksi osaksi liikunnan parissa.

Hanna Kettunen
SKY-kosmetologi

Olen Hanna, iloinen ja positiivinen Pirkanmaalta reilu kymmenisen vuotta sitten Jyväskyläläistynyt SKY-kosmetologi. Kauneudenhoitoalalla olen työskennellyt yhdeksän vuotta, joista kuusi vuotta Goldenissa. Nautin rentouttavien hoitojen ja hierontojen tekemisestä, koska minut tekee erityisen iloiseksi se kun näen asiakkaan lähtevän hoidosta hymy huulilla, hivenen onnellisempana ja paljon rentoutuneempana kuin tullessaan. Ihan jokainen ansaitsee itselleen ylellisen hetken omaa aikaa. Välitän aidosti asiakkaistani ja haluan, että kaikilla asiakkaillamme on lämmin ja tervetullut olo Goldeniin.

Anu Puura
Day Spa-yrittäjä SKY-kosmetologi

Olen Anu, SKY-kosmetologi ja Day Spa-yrittäjä. Perustin Golden Day Span 12 vuotta sitten, ja kaiken kaikkiaan kosmetologina olen toiminut 15 vuotta. Olen elementissäni erityisesti kasvo- ja vartalohoitojen parissa. Mielestäni tärkeintä työssäni on se, kun saan hemmotella ja antaa asiakkaalleni hetken ylellisyyttä ja omaa aikaa arjen kiireiden keskellä. Sisustaminen on lähellä sydäntäni ja olen pyrkinyt luomaan hoitolaani rauhoittavan tunnelman pieniä yksityiskohtia myöten. Rakastan asiakaspalvelua, asiakkaitani ja kaikkea kaunista – olen selvästi kutsumusammatissani. Luonteeltani olen iloinen, avoin, herkkä ja pirtsakka. Kotini on maaseudun ja luonnon helmassa ja perheeseeni kuuluu pieni poika, aviomies sekä koira.

Piia Nicholls
SKY-kosmetologi, Estenomi

Olen SKY-kosmetologi Piia, ja olen työskennellyt kauneuden parissa 15 vuotta. Valmistuin kosmetologiksi Jyväskylässä 2004 ja estenomiksi Turussa 2007.  Opintojen jälkeen lähdin seikkailemaan Australiaan 2008 ja jäin sille tielleni. Vuosien mittaan olen työskennellyt niin kosmetiikkamyyjänä kuin hoitolatyössäkin. Toimin aijemmin 5 vuotta täysipäiväisesti hoitolatyössä, Day Spa-hoitolassa Australiassa. Muutimme mieheni ja tyttäreni kanssa Suomeen syyskuun lopulla 2016. On ollut ilo palata Suomeen ja liittyä Goldenin tiimiin.

 

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide