Valikko

Tuotteet

Käytössämme on korkealaatuiset ammattikosmetiikkasarjat ja -menetelmät:

sothysPääsarjamme Sothys on maailmanlaajuisesti tunnettu ylellinen ammattikosmetiikkasarja, jonka legendaarinen
nimi edustaa tehokkuutta, hemmottelua ja kauneuden mielihyvää. 70 vuoden ajan Sothys on tarjonnut kattavat kasvo- ja vartalohoitokokonaisuudet, sekä laadukkaat kotihoitotuotteet yksilölliseen ihonhoitoon.

bernardcassiereBernard Cassiere-ihonhoitosarja on myös Ranskalainen ammattikosmetiikkasarja. Sarjassa yhdistyvät tuotteiden käytön miellyttävyys, näkyvät tulokset ihossa sekä turvalliset tuotteet. Tuotteet perustuvat kasviperäisiin raaka-aineisiin, eikä missään tuote- kehityksen vaiheessa käytetä eläinkokeita.

5Ylellinen, orgaaninen ja hoitava Vita Liberata-suihkurusketus! Nyt saatavilla myös mullistava uutuus Anti- Age rusketus. Hemmottele itseäsi ja piristä ilmettäsi loistavalla uutudella, joka loihtii ihollesi kauniin ja päivettyneen ilmeen. Voit itse päättää haluamasi tummuusasteen ja alueen johon suihkutus tehdään. Lopputulos on tasainen ja ennenkaikkea luonnollinen. Rusketus kestää ihotyypistä ja hoitotottumuksista riippuen 4-10 pvä, ja haalistuu iholta asteittain, ei lohkeile! Meiltä myös Vita Liberata rusketustuotteet kotiin.

Boho on ekologinen meikki- ja kynsilakkasarja. Boho Green Revolution on värien iloittelua – ekologista ja eettistä ajattelua – ainesosista pakkauksiin ja toimintatapoihin. Kaikki kosmetiikkatuotteet ovat luonnonmukaisia ja tuotteissa on paljon luomuraaka-aineita.

8

Beauty Garden on 100 % luonnonmukainen ihonhoitosarja Ranskasta. Tuotteet sisältävät LUOMU raaka-aineita, kuten porkkanaa, kurpitsaa, kurkkua, kehäkukkaa, kamomillaa ja retiisiä. Nämä kasvikset ja kukat viljellään luomusti omassa Auriacin puutarhassa ja sato kerätään käsin. Tuotteita valmistetaan vuodenaikojen ja luonnon antaman sadon mukaan, kaikki vaiheet käsityönä!

Englantilainen sarjamme Pinks Boutique on 100% luonnollinen ja ekologinen. pinkYlellisen ihonhoitosarjan kaikki tuotteet ovat Soil Association sertifioituja. Pinksin holistinen näkemys korostuu kaikissa hoidoissaan.  Sarjalta löytyy tuotteita ja hoitoja koko kehon hemmotteluun.

e613c-murad_logoMurad on USAlaisen ihotautilääkäri, farmaseutti Dr.Howard Muradin kehittämä tuotesarja erityisesti ongelmaiholle. Huomattavia hoitotuloksia mm. akneihon sekä ruusufinnin hoidossa. Hoitolahoitojen lisäksi saatavana myös tehokkaat kotihoitotuotteet.

logo-youngblood1Youngblood mineraalimeikkisarja USA:sta. Ainutlaatuiset meikit on valmistettu luonnon jauhetuista mineraaleista, eli tuotteet eivät sisällä väriaineita, hajusteita eikä säilöntäaineita. Ihanteellinen allergioista, aknesta, arvista, ruusufinnistä tai couperosa-ihosta kärsiville. Yhteistyössä allergia- ja astmaliiton kanssa.

saules_fabrikaSaules Fabrika on pieni latvialainen tehdas, joka valmistaa erilaisia vartalon- ja ihonhoitotuotteita. Tuotteet valmistetaan korkealuokkaisista raaka-aineista mahdollisimman luonnonmukaisiksi. Nautintoja kaikille aisteille: ihastuttavia värejä, herkullisia tuoksuja sekä koostumuksia.

lashLady Lash Extensions on laadukas ripsien tuuhennus- ja pidennysmenetelmä, jolla saat helposti ja nopeasti kauniit, pitkät ja kaarevat ripset. Synteettiset, hyvin muotonsa säilyttävät ripset kiinnitetään yksittäin asiakkaan omaan ripseen. Menetelmä takaa luonnollisen näköiset ja helppohoitoiset ripset. Ripsiä huolletaan noin 3-5 vkon välein.