Valikko

Tuotteet

Käytössämme on korkealaatuiset ammattikosmetiikkasarjat ja -menetelmät:

sothysPääsarjamme Sothys on maailmanlaajuisesti tunnettu ylellinen ammattikosmetiikkasarja, jonka legendaarinen
nimi edustaa tehokkuutta, hemmottelua ja kauneuden mielihyvää. Yli 70 vuoden ajan Sothys on tarjonnut kattavat kasvo- ja vartalohoitokokonaisuudet, sekä laadukkaat kotihoitotuotteet yksilölliseen ihonhoitoon.

bernardcassiereBernard Cassiere-ihonhoitosarja on myös Ranskalainen ammattikosmetiikkasarja. Sarjassa yhdistyvät tuotteiden käytön miellyttävyys, näkyvät tulokset ihossa sekä turvalliset tuotteet. Tuotteet perustuvat kasviperäisiin raaka-aineisiin, eikä missään tuote- kehityksen vaiheessa käytetä eläinkokeita.

5Ylellinen, orgaaninen ja hoitava Vita Liberata-suihkurusketus! Nyt saatavilla myös mullistava uutuus Anti- Age rusketus. Hemmottele itseäsi ja piristä ilmettäsi loistavalla uutudella, joka loihtii ihollesi kauniin ja päivettyneen ilmeen. Voit itse päättää haluamasi tummuusasteen ja alueen johon suihkutus tehdään. Lopputulos on tasainen ja ennenkaikkea luonnollinen. Rusketus kestää ihotyypistä ja hoitotottumuksista riippuen 4-10 pvä, ja haalistuu iholta asteittain, ei lohkeile! Meiltä myös Vita Liberata rusketustuotteet kotiin.

Boho on ekologinen meikki- ja kynsilakkasarja. Boho Green Revolution on värien iloittelua – ekologista ja eettistä ajattelua – ainesosista pakkauksiin ja toimintatapoihin. Kaikki kosmetiikkatuotteet ovat luonnonmukaisia ja tuotteissa on paljon luomuraaka-aineita.

8

Beauty Garden on 100 % luonnonmukainen ihonhoitosarja Ranskasta. Tuotteet sisältävät luomuraaka-aineita, kuten porkkanaa, kurpitsaa, kurkkua, kehäkukkaa, kamomillaa ja retiisiä. Nämä kasvikset ja kukat viljellään luomusti omassa Auriacin puutarhassa ja sato kerätään käsin. Tuotteita valmistetaan vuodenaikojen ja luonnon antaman sadon mukaan, kaikki vaiheet käsityönä! 

Englantilainen sarjamme Pinks Boutique on 100% luonnollinen ja ekologinen. pinkYlellisen ihonhoitosarjan kaikki tuotteet ovat Soil Association sertifioituja. Pinksin holistinen näkemys korostuu kaikissa hoidoissaan.  Sarjalta löytyy tuotteita ja hoitoja koko kehon hemmotteluun.

e613c-murad_logoMurad on USAlaisen ihotautilääkäri, farmaseutti Dr.Howard Muradin kehittämä tuotesarja erityisesti ongelmaiholle. Huomattavia hoitotuloksia mm. akneihon sekä ruusufinnin hoidossa. Hoitolahoitojen lisäksi meiltä saatavilla myös tehokkaat kotihoitotuotteet.

logo-youngblood1Youngblood mineraalimeikkisarja USA:sta. Ainutlaatuiset meikit on valmistettu luonnon jauhetuista mineraaleista, eli tuotteet eivät sisällä väriaineita, hajusteita eikä säilöntäaineita. Ihanteellinen allergioista, aknesta, arvista, ruusufinnistä tai couperosa-ihosta kärsiville. Yhteistyössä allergia- ja astmaliiton kanssa. 

Organic Shopin herkulliset vartalotuotteet hemmottelevat ihoa ja mieltä. Organic Shop -tuotteet perustuvat yksinkertaiseen yhdistelmään luonnollisia ainesosia ja ne sisältävät maksimaalisesti luonnollisia raaka-aineita. Tuotteissa käytetään luomuöljyjä ja -uutteita. Tuotteet ovat puhtaita eivätkä sisällä silikoneja, parabeeneja, synteettisiä säilöntäaineita, hajusteita, väriaineita eikä polyeteeniä. Tuotteille on myönnetty BDIH- ja Cosmos Natural-sertifikaatti.  Valmistettu EU:ssa ISO 9001- ja ISO 22716 -standardien mukaisesti.

lashLady Lash Extensions on laadukas ripsien tuuhennus- ja pidennysmenetelmä, jolla saat helposti ja nopeasti kauniit, pitkät ja kaarevat ripset. Synteettiset, hyvin muotonsa säilyttävät ripset kiinnitetään yksittäin asiakkaan omaan ripseen. Menetelmä takaa luonnollisen näköiset ja helppohoitoiset ripset. Ripsiä huolletaan noin 3-5 vkon välein.

Tafelgut – Herkullinen maku ja kaunis ulkoasu Tafelgut on Saksalainen brändi joka tuottaa laadukasta, herkullista teetä ensiluokkaisista raaka-aineista. Pakkauksien ulkoasu on hurmaava, ja teet ovatkin erinomaisia lahjoja. Teet ovat peräisin parhailta mahdollisilta viljelyalueilta ympäri maailmaa. Yllätykselliset ja jännittävät makuyhdisteet luodaan Saksassa . Tafelgutilta saatavilla sesonkiluontoisesti myös muita herkkua, kuten suklaata.

ChocoMe Herkutteluun ja lahjaksi ylelliset ChocoMe-artesaanisuklaat jotka valmistetaan käsityönä Budapestissä. ChocoMe luo suklaansa ilman kompromisseja, käyttäen ainoastaan laadukkaita raaka-aineita ja välttäen massatuotantoa. Suklaan makua korostamaan on tarkoin valikoitu erilaisia yhdistelmiä marjoja, pähkinöitä, hedelmiä, kukkia jne.  Valikoimassamme vaihtuva valikoima suklaalevyjä, 50g sekä 100g pakkauksissa.