Valikko

Tuotteet

Käytössämme on korkealaatuisia ammattikosmetiikkasarjoja sekä sydämellä valittuja luonnonkosmetiikkasarjoja. Hoitolaputiikkimme laajasta valikoimasta löydämme varmasti juuri sinun ihollesi ja arvoillesi parhaimmat tuotteet tehokkaaseen kotihoitoon.

 

sothysPääsarjamme Sothys on maailmanlaajuisesti tunnettu ylellinen ammattikosmetiikkasarja, jonka legendaarinen
nimi edustaa tehokkuutta, hemmottelua ja kauneuden mielihyvää. Yli 70 vuoden ajan Sothys on tarjonnut kattavat kasvo- ja vartalohoitokokonaisuudet, sekä laadukkaat kotihoitotuotteet yksilölliseen ihonhoitoon.

bernardcassiereBernard Cassiere-ihonhoitosarja on myös Ranskalainen ammattikosmetiikkasarja. Sarjassa yhdistyvät tuotteiden käytön miellyttävyys, näkyvät tulokset ihossa sekä turvalliset tuotteet. Tuotteet perustuvat kasviperäisiin raaka-aineisiin, eikä missään tuote- kehityksen vaiheessa käytetä eläinkokeita.

Ranskalainen luonnonkosmetiikka-ammattisarjamme Phyts on laadukas ja monipuolinen.  Ylellisen ihonhoitosarjan kaikki tuotteet ja hoidot ovat 100% luonnollisia ja Cosmebio-sertifioituja.  Tuotteissa näkyy ja tuntuu ammattisarjan laatu ja hoidot ovat tehokkaita ja erittäin rentouttavia.

Ylellinen, luonnonmukainen ja hoitava Vita Liberata-suihkurusketus! Nyt saatavilla myös entistä kestävämpi ja hoitavampi Anti- Age rusketus. Hemmottele itseäsi ja piristä ilmettäsi loistavalla uutudella, joka loihtii ihollesi kauniin ja päivettyneen ilmeen. Voit itse päättää haluamasi tummuusasteen ja alueen johon suihkutus tehdään. Lopputulos on tasainen ja ennenkaikkea luonnollinen. Rusketus kestää ihotyypistä ja hoitotottumuksista riippuen 4-10 pvä, ja haalistuu iholta asteittain, ei lohkeile! Meiltä myös monipuoliset Vita Liberata rusketustuotteet kotiin, joilla voit ylläpitää ja luoda kauniin rusketuksen helposti. 

Boho on ekologinen meikki- ja kynsilakkasarja. Boho Green Revolution on värien iloittelua – ekologista ja eettistä ajattelua – ainesosista pakkauksiin ja toimintatapoihin. Kaikki kosmetiikkatuotteet ovat luonnonmukaisia ja tuotteissa on paljon luomuraaka-aineita.

8

Beauty Garden on 100 % luonnonmukainen ihonhoitosarja Ranskasta. Tuotteet sisältävät luomuraaka-aineita, kuten porkkanaa, kurpitsaa, kurkkua, kehäkukkaa, kamomillaa ja retiisiä. Nämä kasvikset ja kukat viljellään luomusti omassa Auriacin puutarhassa ja sato kerätään käsin. Tuotteita valmistetaan vuodenaikojen ja luonnon antaman sadon mukaan, kaikki vaiheet käsityönä! 

 

e613c-murad_logoMurad on USAlaisen ihotautilääkäri, farmaseutti Dr.Howard Muradin kehittämä tuotesarja erityisesti ongelmaiholle. Huomattavia hoitotuloksia mm. akneihon sekä ruusufinnin hoidossa. Hoitolahoitojen lisäksi meiltä saatavilla myös tehokkaat kotihoitotuotteet.

logo-youngblood1Youngblood mineraalimeikkisarja USA:sta. Ainutlaatuiset meikit on valmistettu luonnon jauhetuista mineraaleista, eli tuotteet eivät sisällä väriaineita, hajusteita eikä säilöntäaineita. Ihanteellinen allergioista, aknesta, arvista, ruusufinnistä tai couperosa-ihosta kärsiville. Yhteistyössä allergia- ja astmaliiton kanssa. 

Organic Shopin herkulliset vartalotuotteet hemmottelevat ihoa ja mieltä. Organic Shop -tuotteet perustuvat yksinkertaiseen yhdistelmään luonnollisia ainesosia ja ne sisältävät maksimaalisesti luonnollisia raaka-aineita. Tuotteissa käytetään luomuöljyjä ja -uutteita. Tuotteet ovat puhtaita eivätkä sisällä silikoneja, parabeeneja, synteettisiä säilöntäaineita, hajusteita, väriaineita eikä polyeteeniä. Tuotteille on myönnetty BDIH- ja Cosmos Natural-sertifikaatti.  Valmistettu EU:ssa ISO 9001- ja ISO 22716 -standardien mukaisesti.

Balmyou on nuori, saksalainen tuotebrändi, joka tuottaa korkealaatuista, raffinoimatonta ja kylmäpuristettua, Nilotica karitevoita Ugandasta. Balmyou Nilotica Karitevoi on 100 % puhdasta, korkealaatuista ja pehmeää sheaa. Nilotica on shealajike, joka on miellyttävän pehmeää käyttää. Nilotica sisältää enemmän rasvahappoja ja vitamiineja kuin perinteinen shea- eli karitevoi. Balmyou:ssa yhdistyy terveys ja kauneus luontoon, kestävään kehitykseen sekä sosiaaliseen vastuuseen tuotteen tuotannossa.