Valikko

Vita Liberata-suihkurusketus

Kirjoittanut: Anu Puura - Golden Day Spa:n yrittäjä, SKY kosmetologi

Ylellinen, luonnonmukainen ja hoitava Vita Liberata-suihkurusketus!
Nyt saatavilla myös entistä kestävämpi ja hoitavampi Anti- Age rusketus. Hemmottele itseäsi ja piristä ilmettäsi luonnonmukaisella suihkurusketuksella, joka loihtii ihollesi kauniin ja päivettyneen ilmeen. Voit itse päättää haluamasi tummuusasteen ja alueen johon suihkutus tehdään. Lopputulos on tasainen ja ennenkaikkea luonnollinen. Rusketus kestää ihotyypistä ja hoitotottumuksista riippuen 4-10 pvä, ja haalistuu iholta asteittain, ei lohkeile! Meiltä myös monipuoliset ja hoitavat Vita Liberata rusketustuotteet kotiin. Tervetuloa päivettymään!

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide