Valikko

Uusi vuosi, uusi blogi!

Kirjoittanut: Anu Puura - Golden Day Spa:n yrittäjä, SKY kosmetologi

 

Uusi vuosi toi meille tullessaan blogin. Jo jonkin aikaa asia on ollut mielenpäällä mutta nyt tartuimme härkää sarvista ja saimme kivan pienen lisäosan nettisivuillemme. Ajatuksenamme on tuoda hoitolamme arkea asiakkaidemme tietoisuuteen ja tietenkin kertoa ihonhoidosta, tarjoamistamme palveluista ja tuotteista hieman pintaa syvemmältä. Julkaisemme blogiin kirjoituksia silloin tällöin, aina vuodenaikaan ja ajankohtaisiin asioihin liittyen. Blogin kirjoittaja vaihtuu aina aihealueen mukaan, pääasiassa joku henkilökunnastamme kertoo omasta erikoisosaamisalueestaan, toisiaan myös asiakkaamme kertovat hoito- tai tuotekokemuksistaan. Otamme myös erittäin mielellämme vastaan toiveita mistä aiheista haluaisitte että kirjoitamme, laittakaa siis rohkeasti palautetta!

Kaunista alkanutta vuotta jokaiselle ja tervetuloa blogimme lukijaksi!

 

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide