Valikko

UUTUUS! Luonnonmukainen ammattisarja Phyts!

Kirjoittanut: Anu Puura - Golden Day Spa:n yrittäjä, SKY kosmetologi

Haluatko ihonhoitotuotteidesi ja hoitojesi olevan 100% luonnollisia?

Nyt se on mahdollista tällä upealla Ranskalaisella, sertifioidulla Phyt´s ammattisarjalla, joka on jo yli 45 vuoden ajan valmistanut laadukkaita ja tehokkaita luomutuotteita ja -hoitoja.

Haluamme tarjota vastuullista kauneutta asiakkaillemme ja olemme laajentaneet luonnonkosmetiikkavalikoimaamme tällä laadukkaalla sarjalla. Tällä hetkellä hyllystämme löytyy monipuolinen valikoima ihonhoitotuotteita sekä hoitomenultamme viisi tehokasta erikoiskasvohoitoa. Tervetuloa testaamaan!

 

100% LUONNOLLINEN ALKUPERÄ

COSMEBIO-sertifiointi vaatii, että tuotteen sisällöstä vähintään 95% on luonnon omia raaka-aineita. Phyt´s kieltäytyy käyttämästä tätä sallittua 5% synteettistä raaka-ainemäärää ja vaatii, että kaikkien ammatti- ja jälleenmyyntituotteiden alkuperä täytyy olla kokonaisuudessaan 100% luonnosta.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide