Valikko

Käsintehdyt magneettiripset

Kirjoittanut: Anu Puura - Golden Day Spa:n yrittäjä, SKY kosmetologi

 

Oletko jo kuullut ripsialan uusimmasta megatrendistä? Allergiat ja herkistymiset ripsipidennyksille ovat lisääntyneet valtavasti mutta näyttävistä ripsistä ei kuitenkaan haluta hevillä luopua. Ratkaisu tähän ongelmaan on magneettiripset jotka ovat hullaannuttaneet naiset ympäri maailmaa. Kuten aina niin myös tässäkin tapauksessa, markkinoilla löytyy sekä laadukkaita että vähemmän laadukkaita tuotteita. Me olemme juuri saaneet valikoimiimme tietenkin laadukkaita, upeita, käsintehtyjä magneettiripsiä. Nämä magneettiripset ovat korkealaatuista ja pehmeää silkkikuitua, ja alusta loppuun asti käsin valmistettu. Parasta näissä on se, että ripsien asennukseen ei käytetä lainkaan liimaa vaan ne kiinnittyvät omiin ripsiin pienen pienillä mutta pitävillä nikkelivapailla magneeteilla. Ripsiä löytyy leveys suunnassa kahden mittaisia, 2.8cm sekä 1.8cm. Pidemmässä nauhassa joka ulottuu koko silmän mitalle on kolme magneettia, reunoilla ja keskellä. Näihin magneetteihin on pienet vastamagneetit, jolloin omat ripset jäävät magneettien väliin. Lyhyemmissä ripsissä on kaksi magneettia jotka kiinnitetään toisiinsa, taas omien ripsien jäädessä niiden väliin. Näiden lyhyempien ripsien tarkoitus on korostaa silmän ulkonurkkaa, ja ne sopivat erityisesti luonnollista lookkia etsiville tai pienisilmäisille. Tämä 1.8 ripsi ulottuu silmänulkonurkasta noin keskivaiheille saakka. Ripsiä löytyy tällä hetkellä 5 erilaista mallia: Kardashian, Cat 2.8, Natural 2.8, Natural 1.8 sekä Cat 1.8.

 

ASENNUS

Asennusta helpottaa juuri ripsiin levitetty ripsiväri, jolloin ripsien yläpuolelle tuleva kappale asettuu ja kiinnittyy kevyesti jo ripsivärin ansiosta. Vastakappaleet voi asentaa pinseteillä tai sormin. Näppärin ne on laittaa silmiin kaksilla pinseteillä joissa ei ole magneetteja. Asennus vaatii alussa hieman harjoittelua, mutta pienen treenauksen jälkeen lopputulos on vaivansa väärti. Ripset poistetaan aina yöksi, kevyesti vastamagneetteja sivulle liu´uttamalla. Kuten mainitsinkin jo, ripset ovat laadukasta materiaalia ja oikein huollettuna voit käyttää ripsiä jopa 100 kertaa! Ripsien poiston jälkeen ne puhdistetaan esim. huljuttamalla vesikupissa jossa on mukana tilkka vesiliukoista silmämeikinpoistoainetta. Tämän jälkeen ripsien annetaan kuivaa paperin päällä josta ne laitetaan omaan magneettirasiaansa säilytykseen. Hankkiessasi ripset meiltä, saat tarkat ohjeet ripsien käyttöön ja huoltoon.

 

KENELLE?

Ripset sopivat lähes kaikille ketkä haluavat korostaa silmiään ilman kemikaaleja. Tärkeää kiinnittymisen kannalta kuitenkin on että käyttäjältä löytyy riittävästi omiakin ripsiä. Myös huono lähinäkö hankaloittaa asennusta, jolloin suurentavan peili on välttämättömyys. Ripsiä voit käyttää päivittäin tai vain juhlakäytössä. Esimerkiksi minunlaiselleni maalla-asuvalle pienen vintiön äidille juhlahetkiä tarjoutuu melko harvoin, eli omat magneettini kestävät todennäköisesti hamaan tulevaisuuteen saakka. Magneettiripset ovat myös mahtava vaihtoehto ripsipidennyksille, eli jos harkitset pitäväsi taukoa pidennyksistä on magneetit mahtava apu silloin kun omien ripsien näyttävyys ei tyydytä. Magneettiripset mahdollistavat myös ripsipidennyshuoltovälin pidentämisen, jolloin huollon lähestyessä saat skarpattua katsetta ja täydennettyä ripsirivistöä.

 

Magneettiripset ovat totisesti sekoittaneet myös Suomen naisten päät, ja tästä johtuen niiden saanti on ollut hankalaa ja hidasta viimeisien kuukausien aikana. Olemme saaneet paljon ennakkovarauksia ja osa onkin omat räpsynsä saanut jo käyttöönsä. Toimituksia tulee meille pikkuhiljaa ja otamme varauksia edelleen vastaan. Hyllystämme löytyy tällä hetkellä kahta erilaista mallia, Cat 1.8 sekä Natural 1.8 joka nimestään huolimatta on todella tuuhea ja pitkä (kuten viimeisestä kuvasta näkyy). Jos haluat varmistua mikä malli olisi sinun silmissäsi paras ja haluat perusteellisen opastuksen asennukseen, suosittelemme varaamaan magneettiripsien sovitus ajan 20min – 50€. Tämä sisältää yhden parin magneettiripsiä joiden arvo on 39€.

 

Ja sitten ei muuta kun pilkettä silmäkulmaan ja kohti alkavaa pikkujoulusesonkia 😉

 

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide