Valikko

Kauneutta paratiisista – Ayu Organics

Kirjoittanut: Anu Puura - Golden Day Spa:n yrittäjä, SKY kosmetologi

 

Oletko jo kuullut AYU Organics uutuussarjastamme? Saimme huhtikuun alussa valikoimaamme uuden luonnonkosmetiikkasarjan, jonka ainutlaatuiset tuotteet ovat valloittaneet meidät ihan täysin. AYU on lanseerattu vasta viime vuonna, joten nuori ja melko pieni sarja on vielä kyseessä.

 

AYUn tarina

AYUn takana ovat espoolaiset siskokset, Satu ja Elina, joille sisäinen ja ulkoinen hyvinvointi on elämäntapa. AYUn tarina sai alkunsa eräällä matkalla Balin rikkaaseen luontoon, yrttien ja kukkien täyttämään paratiisiin. Vuonna 2012 biologi Satu oli Balilla tutkimassa lääkinnällisiä yrttejä. Satu vaikuttui yrttien ihonhoidollisista vaikutuksista, joka sytytti kipinän oman ihonhoitosarjan kehittämiselle. AYUn ihonhoitoperiaate rakentuukin Indonesian paratiisimaisesta luonnosta löytyvien kasvien ainutlaatuisille ominaisuuksille.

Elina taas on muotoilija, joka vastaa tuotteiden designista ja visuaalisesta ilmeestä.

Sarjan raaka-aineet tulevat siis paratiisista, mutta sarja on muilta osin kotimainen ja tuotteet pakataan Suomessa. 

 

~ Nimi AYU on indonesiaksi kaunis, elegantti ja sanskriitiksi elämä ja elinvoima ~

 

AYUn tuotteet ovat 100% luonnonmukaisia, funktionaalisia, vastuullisesti tuotettuja, kemikaalittomia, vedettömiä ja eläinkokeettomia. Ne on valmistettu ainoastaan ihon hyvinvointia edistävistä raaka-aineista, ilman mitään turhia täyteaineita. Tuoksut ovat peräisin kasviuutteista ja eteerisistä öljyistä. Vastuullisuus on otettu huomioon myös pakkaussuunnittelussa, laadusta tinkimättä.

 

KASVONAAMIO / KUORINTA

Sarjan ainutlaatuisin tuoteperhe on jauhemaiset kasvonaamiot, jotka samalla myös kuorivat ihoa.

Naamio sekoitetaan aina juuri ennen käyttöä, joten ihosi ja sinä saatte nauttia joka kerta täysin tuoreesta naamiosta. Jauheen sekaan sekoitetaan vettä, tai hoitavaa luonnonöljyä. Itse sekoitan naamiojauheen luomuporkkanaöljyyn, ja tämä yhdistelmä toimii loistavasti kuivuuteen taipuvaisella ihollani.

Kerta-annokseen kuluu 1,5 tl jauhetta ja sama määrä nestettä. Sekoitus ja levitys onnistuu parhaiten naamiosiveltimellä. Kun seos on valmis, se levitetään kasvoille ja annetaan vaikuttaa 3-10min. Naamion kuivahdettua iholle kastellaan kädet ja aloitetaan naamion pyörittely iholla. Koostumus muuttuu jälleen juoksevammaksi ja ihosi saa samalla kirkastavan kuorintakäsittelyn. Tämän jälkeen iho huuhdellaan huolellisesti. Naamion jälkeen iho on selkeästi uudistunut, kirkas ja heleä! Iho toimii taas paremmin, meikki levittyy kauniisti ja voiteet imeytyvät ihoon helposti.

Naamiot on tehty 100% luonnon raaka-aineista, joilla on ihoa tehokkaasti hoitavia ominaisuuksia. Jokainen naamio koostuu tarkkaan harkituista tehoaineiden kombinaatioista. Kaikki naamioiden ainesosat on kasvatettu puhtaasti Indonesian rikkaassa maaperässä. Naamiot ovat vedettömiä, jauhemaisia, jonka vuoksi säilyttämiseen ei tarvita kemikaaleja eikä lisäaineita. Naamiot ovat 100% vegaanisia. Yhdestä purkista saa noin 15 naamiota.

 

Mitä näistä neljästä naamioista sinä haluaisit kokeilla?

 

AVOKADO & PAPAYA : Sekaiho, pintakuiva

Kuoriva naamiopuuteri, joka kosteuttaa, ravitsee ja puhdistaa ihoa.

WHITE TURMERIC & GUAVA: Sekaiho, rasvainen iho, ikääntyvä iho

Kuoriva naamiopuuteri, joka lisää elinvoimaisuutta ja hehkua.

AYURVEDIC SADALWOOD: Normaali, rasvainen iho, sekaiho

Kuoriva naamiopuuteri, joka rauhoittaa, tasapainottaa ja pehmentää ihoa

GREEN TEA & ALOE VERA: Kaikki ihotyypit

Kuoriva naamiopuuteri, joka pehmentää, suojaa ja uudistaa ihoa.

 

Naamioiden lisäksi sarjalla on ylellisen pehmeät ja kivan tuoksuiset vartalomousset. Näiden karitevoipohjaisten vartalotuotteiden koostumus on ainutlaatuinen: ilmava, mutta silti kevyesti öljymäinen ja täydellisesti levittyvä.

Mousse jättää iholle kauniin heleän pinnan mutta imeytyy silti hyvin. Vartalomousset pitävät ihon kosteutettuna ja pehmeänä pitkään, ja ihana tuoksu säilyy iholla koko päivän. Tuote sopii täydellisesti kaunistamaan kesäsääriä, shortsikelejä siis odottelemaan!

 

Vartalomoussesta saatavilla kaksi ihanaa vaihtoehtoa:

 

MANGO & PAPAYA BODY MOUSSE: Kaikille ihotyypeille

Unelmanpehmeä vartalovoi, joka huumaa trooppisella, hedelmäisellä tuoksullaan.

Tämä superkosteuttava mousse kirkastaa ja hoitaa ihosi joustavaksi ja pehmeäksi.

GREEN TEA BODY MOUSSE: Kaikille ihotyypeille

Superkosteuttava ja elegantin tuoksuinen vartalovoi. Vihreän teen sekä maustekairapalmun vahvat antioksidantit suojaavat ihoa, uudistavan soluja ja tasoittavat ihon sävyä.

 

On ollut ilo saada vakikoimaamme tämä upea uutuussarja. Tule sinäkin tutustumaan ja ihastumaan!

PS. Olen saanut valmistajalta vihiä että tuotesarja on laajentumassa, emme malta odottaa mitä ihanaa sieltä onkaan luvassa!

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide