Valikko

Uusi luonnonmukainen, ekologinen ja sertifioitu meikkisarja Zao!

Kirjoittanut: Anu Puura - Golden Day Spa:n yrittäjä, SKY kosmetologi

Olemme ylpeitä saadessamme valikoimiimme uuden Ranskalais-Italialaisen luonnonmukaisen, ekologisen ja hoitavan meikkisarja Zaon. Zaon meikkituotteet ovat 100% luonnollisia ja ekologisuus on huomioitu kaikessa toiminnassa. Zaon sydämenä sykkii kestävä ja kaunis orgaaninen bambu, jota käytetään tuotteiden hoitavana raaka-aineena ja pakkausmateriaalina. Kaikkiin meikkituotteisiin on saatavilla täyttöpakkaus, joten kun huulipunasi tai ripsivärisi loppuu voit samaan upeaan bambuhylsyyn täyttää uuden tuotteen, ja vaikkapa vaihtaa samalla sävyä. Meikit ovat erittäin laadukkaita, kestäviä ja ihoa hoitavia. Muihin luonnonkosmetiikan meikkeihin verrattuna Zaon tuotteet säilyvät erityisen hyvin, kiitos mikronisoidun hopean, joka on vahvasti antibakteerinen ja antiseptinen ainesosa.

Zao on todistetusti eettinen ja ekologinen:

– Ecocert ja Cosmebio sertifikaatit

– 100% luonnolliset raaka-aineet

– Ei raaka-aineita petrokemian teollisuudesta

– Cruelty free sertifikaatti: ei eläinkokeita​

– Vegan** sertifikaatti: ei eläinperäisiä raaka-aineita​

 

Tervetuloa kokeilemaan ja ihastumaan!

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide