Valikko

UUTTA! Gua Sha hoidot ja välineet

Kirjoittanut: Anu Puura - Golden Day Spa:n yrittäjä, SKY kosmetologi

Olemme ottaneet lokakuun alussa valikoimaamme Gua Sha-hoidot sekä laadukkaat välineet kotona tehtävään Gua Shaan.

Gua Sha on ikivanha kiinalaisen lääketieteen hoitomuoto, joka alun perin on ollut kaikkea muuta kuin kauneudenhoitoa. Erilaisilla gua sha välineillä voidaan hoitaa koko kehoa ja mieltä monin eri tekniikoin ja tavoin.

Kasvoille tehtynä käsittely mm. kiinteyttää, uudistaa, napakoittaa, heleyttää sekä poistaa lihasjännityksiä ja turvotusta. Menetelmä tehostaa ihon aineenvaihduntaa ja tätä kautta esimerkiksi kuona-aineet poistuvat ja epäpuhtaudet vähenevät. Ihosta tulee kirkas ja hyvin toimiva. Jos kärsit purentaongelmista tai hampaiden narskuttelusta, Gua Sha avaa lihasjumeja ja helpottaa purentaongelmista johtuvaa päänsärkyä.

Gua Shaus sisältää kasvojen hierontaa erilaisilla lastoilla, kammoilla ja rullilla. Käsittely on hyvin rentouttavaa ja erityisen tehokasta.

Valikoimassamme on tällä hetkellä kolme erilaista kasvojen alueen Gua Sha-hoitoa, jotka kaikki toteutetaan luonnonkosmetiikalla. Tervetuloa tutustumaan!

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide