Valikko

Sothys energisoivat uutuudet ovat saapuneet!

Kirjoittanut: Anu Puura - Golden Day Spa:n yrittäjä, SKY kosmetologi

Nyt ovat mahtavat Sothys ENERGISOIVAT UUTUUDET saapuneet meille! Tässä esittely uutuuslinjasta ja -hoidosta, tule sinäkin hakemaan syksyysi uutta energiaa Puistokadulta 🧡🍂
 
Tärkeimpänä muutoksena uudistuneessa hoitolinjassa on saasteilta ja ulkoisilta rasitteilta suojaava vaikutus. Näitä rasituksia ihomme kohtaa päivittäin, niin sisätiloissa kuin ulkonakin. Tämän ulkoisen stressin haitallinen vaikutus on havaittavissa ihossamme monin tavoin:
– Ihon herkkyysreaktiot lisääntyvät
– Kosteuden haihtuminen kiihtyy
– Huokoset tukkeutuvat
– Ihosta tulee samea ja karhea
– Ihon mikrofloora on epätasapainossa
 
Näiden haittavaikutuksien seurauksena iho ikääntyy ennenaikaisesti.
 
~ DETOX ENERGIE ERIKOISKASVOHOITO 1h 15min – 110€
Energisoiva erikoishoito, joka herättää ihosi ja auttaa sitä suojautumaan ulkoisen stressin aiheuttamilta haitallisilta ja ihoa ennenaikaisesti vanhentavalta vaikutukselta.
HOIDON VAIHEET: kulmien muotoilu, alkupuhdistus, kolmivaikutteinen kuorinta, suojaava suihke, kirkastava seerumi, ylellinen Digi-Esthetique hieronta, puhdas C-vitamiini ja kirkastava naamio, kiinteyttävä naamio ja tehoaine sekä lopputuotteet iholle. Hoidon päätteeksi asiakas saa lahjaksi pienen seerumituubin jatkamaan hoidon vaikutusta kotona.
 
KOTIHOITOTUOTTEET
~ Sèrum énergisant intégral:
Kevyt energisoiva seerumi joka puhdistaa ja kirkastaa ihoa.
 
~ Crème jeunesse dépolluante:
Saasteilta suojaava, energisoiva, tasapainottava voide toimii suojana päivittäisiä ärsykkeitä vastaan ja saa huonosti toimivan ja stressaantuneen ihon elinvoiman ja kirkkauden palautumaan.
 
~ Essence dépolluante protectrice:
Tämä innovatiivinen tehoaine suojaa ihoasi päivällä ja eliminoi saasteiden vaikutuksia yöaikaan.
 
~ Correcteur énergisant instantané:
Ainutlaatuinen koostumus, joka iholle levitettäessä mukautuu ihon omaan sävyyn. Tämä EE-voide/pikakaunistaja sisältää kapseloituja pigmenttejä, jotka peittävät ja tasoittavat ihon ongelmakohtia.
 
~ Ampoules éclat énergisantes:
Energisoiva ja kirkastava ampulli, joka silottaa välittömästi ja näkyvästi juonteita. Erinomainen meikinalusampulli.
 
Uuden hoitolinjan ydin on Ranskassa patentoitu aktiiviainetrio; energiaa ja kirkkautta iholle tuo SIPERIAN GINSENG, saasteilta suojaava vaikutus saadaan SELJANMARJASTA ja detox-vaikutuksesta vastaa puolestaan puhdistavat PEPTIDIT. Kaksi edellä mainutta ovat orgaanisesti viljeltyjä, tästä isot pointsit Sothysille 👏
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide