Valikko

Meiltä nyt myös vyöhyketerapiapalvelut!

Kirjoittanut: Anu Puura - Golden Day Spa:n yrittäjä, SKY kosmetologi

Meillä on ilo ilmoittaa että palveluvalikoimamme ja henkilökuntamme laajenee.

Ihana vyöhyketerapeutti Heidi aloittaa Goldenissa marraskuun loppupuolella. Heidi tarjoaa hemmottelevia ja tehokkaita koko kehon vyöhyketerapiahoitoja aina sunnuntaisin. Hoitola on tällöin pyhitetty vain hänen käyttöönsä, näin takaamme teille täydellisen rentoutumishetken viikonlopun päätteeksi. Mikäpäs sen ihanampi valmistautuminen tulevaan viikkoon. Heidin hoitoihin ovat tervetulleita niin aikuiset kuin perheen pienimmätkin. Mahtavaa kun voimme jatkossa hoitaa asiakkaidemme koko perhettä, vauvasta vaariin.

Heidin hoitoajat loppuvuodelle ovat nyt varattavissa nettiajanvarauksessamme. Blogista löydät lisäinfoa aiheesta.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide