Valikko

Green peel – Uusi iho 5 päivässä!

Kirjoittanut: Anu Puura - Golden Day Spa:n yrittäjä, SKY kosmetologi

Green Peel – Yrttisyväkuorinta tulossa huhtikuussa!

Saamme palveluvalikoimaamme täydentämään erittäin tehokkaasti ihoa uudistavan erikoishoitomenetelmän Green Peel yrttisyväkuorinnan kasvoille. Hoito on on ollut yksi maailman johtavia erikoishoitoja jo 60 vuoden ajan. Hoitomenetelmän ja tuotesarjan takana on ihotautilääkäri ja allergologi Dr.med Christine Schrammek. Hoito sopii useiden eri iho-ongelmien hoitoon kuten epäpuhtaudet, pigmenttiläiskät, ikääntyvä iho, ennenaikaisesti ikääntynyt iho, rypyt, juonteet, arvet, suurihuokoinen ja tukkoinen iho.

Lue lisää hoidoista https://issuu.com/greencos/docs/2018-green_peel-esite-matala_reso

Pysy kuulolla, kerromme hoidoista pian lisää!

Ajanvaraustiedustelut huhtikuulle suoraan hoitolalta sähköpostitse tai puhelimitse.

 

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide