Valikko

Muutoksia toiminnassamme koronaepidemian aikana

Kirjoittanut: Anu Puura - Golden Day Spa:n yrittäjä, SKY kosmetologi

Hyvä asiakkaamme!

Koronaepidemia on valitettavasti vaikuttanut myös meidän toimintaamme. Tästä löydät ajankohtaista tietoa toiminnastamme koronaepidemian aikana.

~ Jos tarvitset lahjakorttia, voit tilata sen nettisivujemme lahjakorttikaupan kautta Lahjaksi -osiosta. Myönnämme lahjakortteihin pidennetyn voimassaoloajan joka on tällä hetkellä 1 vuosi.

~ Jos sinulla on lahjakortti joka vanhenee kevään aikana, myönnämme siihen 3 kk lisäkäyttöaikaa.

~ Olemme ottaneet käyttöön tuoteostojen postituspalvelun, joten nyt sinulla on mahdollisuus tilata tarvittavat tuotteet myös kotoa käsin. Halutessasi tuotteita postin välityksellä voit lähettää meille sähköpostia tai tekstiviestin numeroon p. 050 585 2053 niin soitamme sinulle takaisin ja voimme yhdessä käydä tuotetarpeesi läpi.⁣ Jos kuitenkin haluat tulla paikan päälle ostoksille, voimme varata sinulle veloituksettoman henkilökohtaisen shoppailuajan.⁣

~ Ajanvarauskalenterimme on tällä hetkellä lukittuna nettiajanvarauksessa. Seuraamme tilannetta ja avaamme hoitoaikoja heti kun siihen on mahdollisuus.

~ Voit seurata meitä sosiaalisessa mediassa Instagramissa ja Facebookissa. Päivitämme sinne kuulumisia, ihonhoitovinkkejä ja ajankohtaista tietoa tilanteestamme.

Pahoittelemme muutoksia toiminnassamme ja kiitämme ymmärryksestänne <3

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide