Valikko

Hoitola sulkeutuu toistaiseksi 30.3 alkaen koronaepidemian vuoksi

Kirjoittanut: Anu Puura - Golden Day Spa:n yrittäjä, SKY kosmetologi

KOSKETUS – pieni sana, mutta niin valtava merkitys. Kosketus on meille Goldenissa kaiken lähtökohta. Haluamme hoitaa käsin ja tuntea kuinka rauhoittava energiamme ja hoitava otteemme karistaa stressin ja kiireen asiakkaan harteilta 💆‍♀️⁣

Nyt kun maailman kirjat ovat sekaisin ja kaikkea kosketusta pyritään välttämään, olen joutunut tänään vaikean päätöksen eteen. Tehdäksemme oman osamme koronaepidemian hillitsemiseksi, olemme päättäneet että suljemme hoitolamme ovet toistaiseksi ma 30.3 alkaen. ⁣

Olemme olleet erittäin kiitollisia teille ihanat asiakkaat luottamuksestanne. Kalenterimme ovat olleet täydet tilanteesta huolimatta 🙏 Haikein mielin joudumme nyt aikoja siirtämään. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä kaikkiin lähiviikoille hoitoajan varanneisiin.⁣

Hoitolan sulkeuduttua toimintamme kuitenkin jatkuu tuote- ja lahjakorttitoimituksien osalta normaalisti.⁣ Jokainen osto on meille erittäin arvokas, tilaamalla tuotteita tai lahjakortin tuet toimintaamme tämän kriisin aikana. Tarkemmat ohjeet löytyvät ajankohtaista -osiosta ”muutoksia toiminnassamme koronaepidemian aikana” -artikkelista.

Kiitämme ymmärryksestänne ❤⁣

 

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide