Valikko

Muutoksia toiminnassamme koronapandemian aikana!

Kirjoittanut: Anu Puura - Golden Day Spa:n yrittäjä, SKY kosmetologi

Hyvä asiakkaamme!

Tästä löydät ajankohtaista tietoa toiminnastamme koronapandemian aikana.

 

Hoitolan aukiolo

Tällä hetkellä hoitolamme on osittain suljettuna. Palailemme hoitojen pariin hyvin rauhallisin askelin, pikku hiljaa ja tilannetta seuraten. Ensisijaisesti pyrimme hoitamaan asiakkaat joiden ajanvarauksen jouduimme huhtikuulta perumaan, ja heidät kenellä on olemassa oleva varaus. Olemme kaikkiin huhtikuulta peruttuihin asiakkaisiin henkilökohtaisesti yhteydessä heti kun uudelle ajanvaraukselle on mahdollisuus. Koko henkilökuntamme ei palaa töihin kerralla, vaan porrastamalla paluuta takaamme että hoitolan henkilömäärät pysyvät matalina.

 

Putiikin aukiolo

Putiikkimme palvelee vk 21 alkaen kiintein aukioloajoin aina arkisin klo 14-17. Voit edelleen varata veloituksettoman henkilökohtaisen shoppailuajan, jos haluat varmistaa että myymälässä ei ole muita asiakkaita samanaikaisesti. Postitamme tuotteita edelleen myös suoraan kotiin, lue tästä lisää alta.

 

Nettiajanvaraus

Nettiajanvarausta emme toistaiseksi vielä voi avata kauneudenhoitopalveluille, mutta sen sijaan vyöhyketerapiahoidot ovat netin kautta jo varattavissa. Jos haluat varata aikaa kauneudenhoitopalveluihin, olethan meihin yhteydessä henkilökohtaisesti.

 

Tullessasi meille huomioithan nämä seikat:

~ Tulethan paikalle vain täysin terveenä. Siirräthän aikaasi myös jos jollain perheestäsi on flunssan oireita.

~ Pesethän kätesi ennen ja jälkeen hoidon. Käsidesejä löydät useasta paikkaa hoitolan ja putiikin puolelta.

~ Asioidessasi meillä saat halutessasi kertakäyttökäsineet

~ Jos kuulut riskiryhmään, siirräthän hoitoaikasi reilusti myöhemmäksi

 

Palvelemme teitä myös etänä:

~ Jos tarvitset lahjakorttia, voit tilata sen nettisivujemme lahjakorttikaupan kautta Lahjaksi -osiosta. Myönnämme lahjakortteihin pidennetyn voimassaoloajan joka on tällä hetkellä 1 vuosi.

~ Jos sinulla on lahjakortti joka vanhenee kevään aikana, myönnämme siihen automaattisesti 3 kk lisäkäyttöaikaa. Sinun ei tarvitse olla meihin erikseen yhteydessä.

~ Olemme ottaneet käyttöön tuoteostojen postituspalvelun, joten nyt sinulla on mahdollisuus tilata tarvittavat tuotteet myös kotoa käsin. Halutessasi tuotteita postin välityksellä voit lähettää meille sähköpostia tai tekstiviestin numeroon p. 050 585 2053 niin soitamme sinulle takaisin ja voimme yhdessä käydä tuotetarpeesi läpi.⁣

~ Voit seurata meitä sosiaalisessa mediassa Instagramissa ja Facebookissa. Päivitämme sinne kuulumisia, ihonhoitovinkkejä ja ajankohtaista tietoa tilanteestamme.

 

Pahoittelemme muutoksia toiminnassamme, kiitämme ymmärryksestänne ja tuestanne <3

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide