Valikko

Haluaisitko elämääsi palan luksusta, pisaran ylellisyyttä ja hemmottelua?

Palkitse itsesi, rakkaimpasi tai ystäväsi kauneushoidolla, joka hemmottelee kokonaisvaltaisesti niin kehoa kuin mieltäkin. Kesken kiireisen päivän pääset nauttimaan hoidoista, joissa kaikki aistisi lepäävät ja rentoutuvat.

Olemme ainutlaatuinen kauneushoitola jonka hoitojen lähtökohtana on hemmottelu ja hyvä olo. Toimimme Jyväskylässä Puistokadun idyllisessä miljöössä, aivan keskustan kupeessa. Tervetuloa hemmoteltavaksemme!

 

Ajankohtaista

Tiistaina 24.11 suljemme poikkeuksellisesti klo 16.00 koulutuksen vuoksi.

 

 

LAHJAKSI ELÄMYS!

Hemmottele läheistäsi lahjakortilla ylelliseen hoitoelämykseen, jossa kaikki aistit lepäävät ja rentoutuvat.

 

MIND & BODY 1h 20min – 140€
– Syvärentouttava Indonèsie-hieronta vartalolle
– Kevyt päähieronta

~~~

BEAUTY OF GOLD & ARGAN 1h 15min – 100€ (saatavilla rajoitettu määrä)
– Uudistava kultakasvohoito
– Rentouttava selän hieronta

~~~

LUXURY OF GOLD & ARGAN 1h 15min – 160€ (saatavilla rajoitettu määrä)
– Uudistava, kosteuttava kultakasvohoito
– Rentouttava selän hieronta
– Upea tuotepaketti: kultavoide kasvoille sekä kultaöljy kasvoille ja vartalolle

~~~

GARDEN OF PEACE 2h – 170€ (luonnonkosmetiikkaa)
– Lämmin jalkakylpy, teehetki
– Rentouttava hieronta vartalolle
– Ravitseva luomukasvohoito

~~~

MOMENT IN THE GARDEN 1h – 95€ (luonnonkosmetiikkaa)
– Virkistävä luomukasvohoito
– Käsien pehmentävä kuorinta ja naamio

 

Vallitsevan tilanteen huomioon ottaen, suosittelemme tilaamaan lahjakortit nettisivujemme lahjaksi -sivun kautta https://www.goldendayspa.fi/fi/lahjaksi/.

Voit valita toimitustavaksi sähköpostin tai postituksen. Joululahjaksi postitettavat lahjakortit tilattava viimeistään to 17.12 mennessä.

Halutessasi voit noutaa lahjakortin myös paikan päältä putiikkimme aukioloaikoina. Joulun hemmottelupaketit myynnissä vain 23.12.2020 saakka. Osaa paketeista rajoitettu määrä.

Phorest Client Experience Award tunnustus myönnetään kansainvälisesti hius- ja kauneudenhoitoalan yrityksille, joiden asiakasarvioiden keskiarvo on ollut yli neljä tähteä viidestä tähdestä 12 kuukauden ajan. Tunnustus ei siis perustu äänestykseen tai tuomariston valintaan, vaan täysin siihen, miten asiakkaamme ovat kokeneet palvelumme laadun.⁣

Valtavan suuri kiitos teille asiakkaille kun annatte arvionne hoidon jälkeen, olette ihania!

Ethän asioi meillä jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on mitään flunssan oireita, tai jos ulkomaanmatkastasi on alle 14 vrk. Huomaathan myös että mm. herpes ja silmätulehdus ovat esteenä kasvojen alueen käsittelylle. Sairastuttuasi siirräthän hoitoaikasi lyhyelläkin varoitusajalla. Peruutukset ensisijaisesti sähköpostilla ja tekstiviestillä.

Kiitos että välität <3

~ Noudatamme tehostettua hygieniaa ja toivomme sitä myös asiakkailtamme. Pesethän ja desinfioithan kätesi aina ennen ja jälkeen hoidon wc-tiloissamme. Desinfiointiaineita löydät kassaltamme, wc:stä ja kaikista hoitohuoneistamme. Saat halutessasi käyttöön myös kertakäyttökäsineet. Kasvojen alueen hoitoja tehdessämme käytämme kasvomaskeja ja muuta asianmukaista suojausta hoidosta riippuen. 

~ Putiikkimme palvelee arkisin klo 10-17, hoitolan puolella hemmottelemme teitä sopimuksen mukaan arkisin klo 8-19 välillä.

~ Nettiajanvarauksemme toimii normaaliin tapaan. Jos haluat varata usean hoidon samalle kerralle, pyydämme ottamaan yhteyttä henkilökohtaisesti, näin voimme mahdollisesti tarjota aikoja joita nettiajanvaraus ei näytä. Kalenterimme ovat tällä hetkellä ruuhkautuneet, kiitämme kärsivällisyydestänne ja suosittelemme ennakoimaan tulevat ajanvaraukset mahdollisimman hyvissä ajoin.

~ Puhelinpäivystysaikamme on aina maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10-11. Muina aikoina vastaamme aina kuin mahdollista. Jos et tavoita meitä, jätäthän vastaajaan yhteystietosi niin palaamme asiaan hoidoista vapauduttuamme. Voit ottaa yhteyttä myös tekstiviestillä, sähköpostilla tai nettisivujemme yhteydenottokaavakkeella https://www.goldendayspa.fi/fi/yhteys/

 

Voit tilata lahjakortit myös kätevästi nettisivujemme kautta.

Lahjakortin voit tilata suoraan sähköpostiisi valitsemalla pdf. lahjakortin tai voimme myös postittaa lahjakortin +merkillä varustettuna suoraan lahjansaajalle tai sinulle.

Lahjakortin voit osoittaa haluamallesi summalle tai valita lahjaksi hoitomenultamme tietyn hoidon.

Lahjakortin pääset tilaamaan tästä https://www.goldendayspa.fi/fi/lahjaksi/

 

Kiitos <3

HYVÄ ASIAKKAAMME

ETHÄN TULE HOITOON KIPEÄNÄ.

TULLESSASI SAIRAANA ALTISTAT MUUT ASIAKKAAT SEKÄ HENKILÖKUNTAMME TAUDILLE. HOITO VOI MYÖS PAHENTAA TILAASI. HUOMAATHAN ETTÄ KASVOJEN ALUEEN KÄSITTELYLLE ON ESTEENÄ MYÖS SILMÄTULEHDUS TAI HERPES.

SAIRASTUTTUASI PERUUTATHAN AIKASI LYHYELLÄKIN VAROITUSAJALLA, VARAAMME SINULLE UUDEN AJAN.
NOPEIMMIN SAAT MEIHIN YHTEYDEN TEKSTIVIESTILLÄ TAI SÄHKÖPOSTILLA.

PIDETÄÄN HUOLTA TOISISTAMME!

Green Peel – Yrttisyväkuorinta tulossa huhtikuussa!

Saamme palveluvalikoimaamme täydentämään erittäin tehokkaasti ihoa uudistavan erikoishoitomenetelmän Green Peel yrttisyväkuorinnan kasvoille. Hoito on on ollut yksi maailman johtavia erikoishoitoja jo 60 vuoden ajan. Hoitomenetelmän ja tuotesarjan takana on ihotautilääkäri ja allergologi Dr.med Christine Schrammek. Hoito sopii useiden eri iho-ongelmien hoitoon kuten epäpuhtaudet, pigmenttiläiskät, ikääntyvä iho, ennenaikaisesti ikääntynyt iho, rypyt, juonteet, arvet, suurihuokoinen ja tukkoinen iho.

Lue lisää hoidoista https://issuu.com/greencos/docs/2018-green_peel-esite-matala_reso

Pysy kuulolla, kerromme hoidoista pian lisää!

Ajanvaraustiedustelut huhtikuulle suoraan hoitolalta sähköpostitse tai puhelimitse.

 

Olisiko sinulla mielessä jokin kysymys meille kauneudenhoitoalan ammattilaisille? Askaruttaako jokin ihonhoidollinen asia tai onko ihossasi ongelmia?
 
Voit kysyä meiltä mitä tahansa liittyen meihin yrityksenä, ihonhoitoon, hemmotteluun, kauneudenhoitoon, ihonhoitotuotteisiin jne. Voit jättää kysymyksesi yhteys-sivullamme olevalla yhteydenottokaavakkeella https://www.goldendayspa.fi/fi/yhteys/ tai sähköpostilla osoitteeseen myynti@goldendayspa.fi. Keräämme kysymykset yhteen ja julkaisemme Q&A blogikirjoituksen, jossa vastaamme kysymyksiinne parhaamme mukaan. Kysymykset julkaistaan nimettöminä.
 
Laita rohkeasti kysymyksesi meille, voit auttaa sillä monia muitakin samaa asiaa pohtivia ☺️

Joulun alla normaalin hoitomenumme lisäksi valikoimassamme oli viisi ylellistä hemmottelupakettia joulupakettiin käärittäväksi. Jos lahjakortistasi löytyy jokin alla olevista hoidoista, lyödät nämä nettiajanvarauksestamme kohdasta Juhlakausien hemmottelupaketit.

– Espesially for you 1h 15min

– Energy & Wellbeing 2h

– Beauty & Mind 2h

– Drop of luxury 1h 15min

– Your moment 1h

Meillä on ilo ilmoittaa että palveluvalikoimamme ja henkilökuntamme laajenee.

Ihana vyöhyketerapeutti Heidi aloittaa Goldenissa marraskuun loppupuolella. Heidi tarjoaa hemmottelevia ja tehokkaita koko kehon vyöhyketerapiahoitoja aina sunnuntaisin. Hoitola on tällöin pyhitetty vain hänen käyttöönsä, näin takaamme teille täydellisen rentoutumishetken viikonlopun päätteeksi. Mikäpäs sen ihanampi valmistautuminen tulevaan viikkoon. Heidin hoitoihin ovat tervetulleita niin aikuiset kuin perheen pienimmätkin. Mahtavaa kun voimme jatkossa hoitaa asiakkaidemme koko perhettä, vauvasta vaariin.

Heidin hoitoajat loppuvuodelle ovat nyt varattavissa nettiajanvarauksessamme. Blogista löydät lisäinfoa aiheesta.

Nyt ovat mahtavat Sothys ENERGISOIVAT UUTUUDET saapuneet meille! Tässä esittely uutuuslinjasta ja -hoidosta, tule sinäkin hakemaan syksyysi uutta energiaa Puistokadulta 🧡🍂
 
Tärkeimpänä muutoksena uudistuneessa hoitolinjassa on saasteilta ja ulkoisilta rasitteilta suojaava vaikutus. Näitä rasituksia ihomme kohtaa päivittäin, niin sisätiloissa kuin ulkonakin. Tämän ulkoisen stressin haitallinen vaikutus on havaittavissa ihossamme monin tavoin:
– Ihon herkkyysreaktiot lisääntyvät
– Kosteuden haihtuminen kiihtyy
– Huokoset tukkeutuvat
– Ihosta tulee samea ja karhea
– Ihon mikrofloora on epätasapainossa
 
Näiden haittavaikutuksien seurauksena iho ikääntyy ennenaikaisesti.
 
~ DETOX ENERGIE ERIKOISKASVOHOITO 1h 15min – 110€
Energisoiva erikoishoito, joka herättää ihosi ja auttaa sitä suojautumaan ulkoisen stressin aiheuttamilta haitallisilta ja ihoa ennenaikaisesti vanhentavalta vaikutukselta.
HOIDON VAIHEET: kulmien muotoilu, alkupuhdistus, kolmivaikutteinen kuorinta, suojaava suihke, kirkastava seerumi, ylellinen Digi-Esthetique hieronta, puhdas C-vitamiini ja kirkastava naamio, kiinteyttävä naamio ja tehoaine sekä lopputuotteet iholle. Hoidon päätteeksi asiakas saa lahjaksi pienen seerumituubin jatkamaan hoidon vaikutusta kotona.
 
KOTIHOITOTUOTTEET
~ Sèrum énergisant intégral:
Kevyt energisoiva seerumi joka puhdistaa ja kirkastaa ihoa.
 
~ Crème jeunesse dépolluante:
Saasteilta suojaava, energisoiva, tasapainottava voide toimii suojana päivittäisiä ärsykkeitä vastaan ja saa huonosti toimivan ja stressaantuneen ihon elinvoiman ja kirkkauden palautumaan.
 
~ Essence dépolluante protectrice:
Tämä innovatiivinen tehoaine suojaa ihoasi päivällä ja eliminoi saasteiden vaikutuksia yöaikaan.
 
~ Correcteur énergisant instantané:
Ainutlaatuinen koostumus, joka iholle levitettäessä mukautuu ihon omaan sävyyn. Tämä EE-voide/pikakaunistaja sisältää kapseloituja pigmenttejä, jotka peittävät ja tasoittavat ihon ongelmakohtia.
 
~ Ampoules éclat énergisantes:
Energisoiva ja kirkastava ampulli, joka silottaa välittömästi ja näkyvästi juonteita. Erinomainen meikinalusampulli.
 
Uuden hoitolinjan ydin on Ranskassa patentoitu aktiiviainetrio; energiaa ja kirkkautta iholle tuo SIPERIAN GINSENG, saasteilta suojaava vaikutus saadaan SELJANMARJASTA ja detox-vaikutuksesta vastaa puolestaan puhdistavat PEPTIDIT. Kaksi edellä mainutta ovat orgaanisesti viljeltyjä, tästä isot pointsit Sothysille 👏

Olemme ottaneet lokakuun alussa valikoimaamme Gua Sha-hoidot sekä laadukkaat välineet kotona tehtävään Gua Shaan.

Gua Sha on ikivanha kiinalaisen lääketieteen hoitomuoto, joka alun perin on ollut kaikkea muuta kuin kauneudenhoitoa. Erilaisilla gua sha välineillä voidaan hoitaa koko kehoa ja mieltä monin eri tekniikoin ja tavoin.

Kasvoille tehtynä käsittely mm. kiinteyttää, uudistaa, napakoittaa, heleyttää sekä poistaa lihasjännityksiä ja turvotusta. Menetelmä tehostaa ihon aineenvaihduntaa ja tätä kautta esimerkiksi kuona-aineet poistuvat ja epäpuhtaudet vähenevät. Ihosta tulee kirkas ja hyvin toimiva. Jos kärsit purentaongelmista tai hampaiden narskuttelusta, Gua Sha avaa lihasjumeja ja helpottaa purentaongelmista johtuvaa päänsärkyä.

Gua Shaus sisältää kasvojen hierontaa erilaisilla lastoilla, kammoilla ja rullilla. Käsittely on hyvin rentouttavaa ja erityisen tehokasta.

Valikoimassamme on tällä hetkellä kolme erilaista kasvojen alueen Gua Sha-hoitoa, jotka kaikki toteutetaan luonnonkosmetiikalla. Tervetuloa tutustumaan!

Elokuu tuo tullessaan ihanan, ravitsevan kausihoitouutuudeen Sothylta!

Kesän jälkeen iho kaipaa kosteutta ja ravitsevaa hemmottelua, jota tarjoamme ihastuttavan  Villi mango – Kookos
syyshoidon myötä! Mangouute suojaa ja pehmentää ihoa, kookosöljy puolestaan ravitsee ja korjaa ihon toimintoja.

Saatavilla myös kokonaisvaltainen hemmottelupaketti jossa kausihoidon lisäksi kausihoito vartalolle! Lue lisää Hoitopaketit kohdasta 🙂

Uuga Uoga tarjoaa käsintehtyä, luonnonmukaista tuorekosmetiikkaa, jonka tuotteissa tuoksuu ja tuntuu luonto, marjat ja hedelmät. Uoga Uogan lähtökohtana on tehdä mahdollisimman vähän prosessoitua luonnonkosmetiikkaa lähiraaka-aineita hyödyntäen. Tuotteet valmistetaan käsin ja pienissä tuotantoerissä tuoreuden säilyttämiseksi.
 
Sarjalta valikoimissamme hemmottelevia tuotteita vartalolle, huulille ja käsille.
 
Tuotteet on nimetty leikkisästi, kuten ”Hey Beautiful”-suihkusaippua ja ”Kiss me honey honey”-huulivoide. Nämä sopivatkin loistavasti lahjaksi tai mökkiviemisiksi. Tervetuloa ihastelemaan!
 

Olemme ylpeitä saadessamme valikoimiimme uuden Ranskalais-Italialaisen luonnonmukaisen, ekologisen ja hoitavan meikkisarja Zaon. Zaon meikkituotteet ovat 100% luonnollisia ja ekologisuus on huomioitu kaikessa toiminnassa. Zaon sydämenä sykkii kestävä ja kaunis orgaaninen bambu, jota käytetään tuotteiden hoitavana raaka-aineena ja pakkausmateriaalina. Kaikkiin meikkituotteisiin on saatavilla täyttöpakkaus, joten kun huulipunasi tai ripsivärisi loppuu voit samaan upeaan bambuhylsyyn täyttää uuden tuotteen, ja vaikkapa vaihtaa samalla sävyä. Meikit ovat erittäin laadukkaita, kestäviä ja ihoa hoitavia. Muihin luonnonkosmetiikan meikkeihin verrattuna Zaon tuotteet säilyvät erityisen hyvin, kiitos mikronisoidun hopean, joka on vahvasti antibakteerinen ja antiseptinen ainesosa.

Zao on todistetusti eettinen ja ekologinen:

– Ecocert ja Cosmebio sertifikaatit

– 100% luonnolliset raaka-aineet

– Ei raaka-aineita petrokemian teollisuudesta

– Cruelty free sertifikaatti: ei eläinkokeita​

– Vegan** sertifikaatti: ei eläinperäisiä raaka-aineita​

 

Tervetuloa kokeilemaan ja ihastumaan!

Teevalikoimme uudistuu ja olemme saaneet valikoimiimme neljä erilaista herkullista ja laadukasta teetä!

~ Kauneustee: Vanilja, mansikka, valkoinen ja vihreä tee

~ Pisara ylellisyyttä: Samppanja, mansikka ja vihreä tee

~ Kultainen hetki: Sitruuna, inkivääri ja vihreä tee

~ Aamuaurinko: Mango, saflorin kukka ja musta tee

 

Teet 7,90€

Anna lahjaksi tai nauti itse!

Haluatko ihonhoitotuotteidesi ja hoitojesi olevan 100% luonnollisia?

Nyt se on mahdollista tällä upealla Ranskalaisella, sertifioidulla Phyt´s ammattisarjalla, joka on jo yli 45 vuoden ajan valmistanut laadukkaita ja tehokkaita luomutuotteita ja -hoitoja.

Haluamme tarjota vastuullista kauneutta asiakkaillemme ja olemme laajentaneet luonnonkosmetiikkavalikoimaamme tällä laadukkaalla sarjalla. Tällä hetkellä hyllystämme löytyy monipuolinen valikoima ihonhoitotuotteita sekä hoitomenultamme viisi tehokasta erikoiskasvohoitoa. Tervetuloa testaamaan!

 

100% LUONNOLLINEN ALKUPERÄ

COSMEBIO-sertifiointi vaatii, että tuotteen sisällöstä vähintään 95% on luonnon omia raaka-aineita. Phyt´s kieltäytyy käyttämästä tätä sallittua 5% synteettistä raaka-ainemäärää ja vaatii, että kaikkien ammatti- ja jälleenmyyntituotteiden alkuperä täytyy olla kokonaisuudessaan 100% luonnosta.

Piia on nyt aloittanut äitiysloman, ja hän palailee töiden pariin ensi vuoden puolella. Piian mammalomaillessa palveluihimme ei valitettavasti kuulu ripsipidennykset.

Uusi vuosi toi meille tullessaan jo pidempään ajatuksissa olleen blogin. Haluamme avata teille hieman arkeamme täällä kauneushoitolassa, kertoa hoidoistamme, tuotteistamme ja tietenkin ihonhoidosta. Käy kurkkaan mitä mielenkiintoista blogista tällä hetkellä löytyy. Olisi ihana saada sinutkin blogimme lukijaksi!

Youth Intensive (βP3) on Sothysin uusin erikoiskasvohoito joka hurmaa tehokkuudellaan ja monipuolisuudellaan. Tämä taidokkaasti suunniteltu kiinteyttävä erikoiskasvohoito tarjoaa yhdistelmän tehokkaita täsmätuotteita ja rentouttavaa, muokkaavaa hierontaa. Sothysin tiedetutkimus on kehittänyt uuden kolmoisyhdisteen (βP3 = Sahrami – Sophora – Peptidit) joka taistelee oksidatiivista stressiä vastaan sekä suojaa ihoa kronologisen ikääntymisen vaikutuksilta. Erikoishoito ja uudet kiinteyttävät hoitovoiteet sisältävät tämän yhdisteen. 

Hoidon tehokkuus on todistettu :

  • 1 hoitokerran jälkeen 30% madaltuneet juonteet, 35% kiinteämpi iho
  • 3 hoitokerran jälkeen 51% madaltuneet juonteet, 50% kiinteämpi iho

Tervetuloa tehokkaaseen hemmotteluun!

Kokeile sinäkin uusinta pigmentointitekniikkaa jolla saat luonnolliset ja kauniit kulmakarvat.

Microblading on manuaalinen tekniikka, jolla tehdään luonnollisen näköiset kulmakarvat yksilöllisesti jokaisen asiakkaan toiveiden ja kasvonpiirteiden mukaan. Microbladingissa ”piirretään” iholle yksittäisiä karvoja vieden väriä ihoon terällä, joka koostuu pienistä mikroneuloista. Lue lisää microbladingista hoitomenustamme, muut hoidot kohdasta. 

 

New Lulur – Balilainen vartalohoito

Ikivanhaan kauneusrituaaliin pohjautuva hemmotteluhoito. Ylellinen kuorintamousse uudistaa ja pehmentää hellästi ihoa valmistaen sitä hieronnalle. Hemmotteleva hieronta tehdään hoitojogurtilla (sis. maitoa), joka sisältää paljon mm. kalsiumia sekä A- ja B- vitamiineja jotka kosteuttavat, rauhoittavat ja vahvistavat ihoa. Erityinen hierontatekniikka tasapainottaa kehoa ja lisää energisyyttä.

New Lulur – Balilainen vartalohoito 1h 10min – 100€

Phyt`s Soin Renov – kemiallinen kuorintahoito

Täysin luonnonmukainen kemiallinen kuorinta tehdään aina 4 x sarjahoitona. Hoito uudistaa ihoa erittäin voimakkaasti ja soveltuu siksi monenlaisien iho-ongelmien tehokkaaseen hoitoon.

Onko ongelmanasi:
– Ikääntymisen merkit
– Epätasainen iho
– Pigmenttiläiskät
– Epäpuhtaudet ja tukkeumat
– Laajentuneet ihohuokoset
– Arvet

Hoitosarja sisältää aina 4 hoitokertaa ja 3 kotihoitotuotetta. Hoidot tehdään noin 10 päivän välein. Sarjahoidon aikana tulee välttää aurinkoa ja muita ihonhoitotuotteita. Ihoa voi meikata normaalisti.

Hoitosarja 4 hoitoa sekä 3 kotihoitotuotetta yhteensä 500€ (säästät 64€)
Hoitot yksittäin maksettuna 110€, vaaditut kotihoitotuotteet 124€
(käyttö aloitetaan 2 vko ennen ensimmäistä hoitokertaa)

Karboksiterapia kasvohoito

Erikoisnaamion avulla saamme kuljetettua ihoon hiilidioksidia, joka korjaa ihoa välittömästi ja tekee siitä kauniimman.

Tutkimuksissa on osoitettu karboksiterapian parantavan ihon joustavuutta, nopeuttavan verenkiertoa kiihdyttäen kollageenin korjautumista, madaltaen hienoja juonteita ja ryppyjä sekä pilkkoen paikallisia rasvakertymiä.

Karboksiterapiahoidon vaikutukset:
– Kirkastaa ja uudistaa ihoa
– Tasoittaa ryppyjä ja juonteita
– Hoitaa aknea ja aknearpia
– Kiinteyttää leukalinjaa
– Kosteuttaa ihoa

Karboksiterapia erikoiskasvohoito 50min – 110€
(alkupuhdistus, kuorinta, karboksinaamio, kevyt päähieronta,
rauhoittava naamio sekä loppuseerumi ja -voide.)

~ Kemiallinen kuorinta hoidon yhteydessä +15€

~ Sarjahoitona joka neljäs kerta  – 50% (hoitoväli max. 3 vko)

Kun haluat itsellesi tai lahjaksi vain parasta…

Secrets de Sothys – Luksuskasvohoito 1h 30min ~ 175€ 
Unohtumaton hyvän olon hoito sekä ainutlaatuiset aktiiviaineet. Hoidon jokainen vaihe on suunniteltu tuottamaan mielihyvää, ja kaiken kruunaa pitkäkestoinen, välittömästi näkyvä hoitotulos – juonteet siloittuvat, huokoset supistuvat ja iho on silminnähden uudistunut.

Secrets de Sothys – Luksusvartalohoito 1h 30min ~ 120€
Hemmotteleva vartalonhoitokokonaisuus, jossa ihoa uudistava kuorinta sekä ravitseva, yksityiskohtainen Digi Esthetique- hieronta.

Secrets de Sothys – hemmottelukokonaisuus  3h ~ 265€
Ennenkokemattoman ylellinen, kokonaisvaltainen hoitoelämys. Hoitopaketti sisältää Secrets-Luksuskasvohoidon sekä Secrets-Luksusvartalohoidon.

Beauty Garden – ranskalainen ylellinen ja laadukas luomu-ihonhoitosarja.

Beauty Garden on Natrue sertifioitu 100 % luonnonmukainen ihonhoitosarja.
Tuotteet sisältävät luomu raaka-aineita, kuten porkkanaa, kurpitsaa, kurkkua, kehäkukkaa, kamomillaa ja retiisiä. Nämä kasvikset ja kukat viljellään omassa Auriacin puutarhassa Ranskassa.

Jokainen Beauty Garden -tuote on vaihe vaiheelta valmistettu käsin ja jokaisessa valmistusvaiheessa on huomioitu ympäristöystävällisyys.

Nyt valikoimassamme myös Beauty Gardenin kasvohoito, Fresh up by Nature 45min – 65€, koe luomutuotteiden tehokkuus ihanassa hemmotteluhoidossa!

Tervetuloa ihastumaan!

Ekologinen, eettinen, luonnonmukainen ja edullinen Boho nyt meiltä.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

Huippu-uutuus saatavilla nyt!

Uusi nopeavaikutteinen tehoseerumi leuan, kaulan ja decolteen alueelle joka hoitaa veltostuneen ihon ongelmia. Erinomainen tuote jo +25 v jotka kärsivät ns. ”älypuhelinkaulasta”. Erityinen levitystekniikka tehostaa seerumin vaikutusta (Video opastaa levityksessä, kts. QR-koodi -esitteestä tai tuotepakkauksesta) 98,90€

Perfect Shape – muokkaava kaulahoito 45 min – 70€

Leuan, kaulan ja decolteen tehohoito joka napakoittaa ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti.

 

Nyt voit matkustaa kaukomaille ihan vaikka työpäivän päätteeksi.
Uutuushoitomme vie sinut Karibian aalloille ja hemmottelee niin kehoa kuin mieltäkin.

Vanilla-Monoi vartalohoito ravitsee talven kuivattamaa ihoa tehden siitä silkin pehmeän. Vaikuttavina aineina hoidossa mm. Bora boran valkoinen hiekka, merisuola, Tahitin Monoi-öljy, vaniljauute sekä pehmentävä kookosöljy.
Vanilla-Monoi Body Escape – vartalohoito 1h 10min – 98€ (Bernard Cassiere)

~ Ihana, ylellinen, hoitava ja ekologinen spa-sarja Pinks Boutique nyt saatavilla meiltä.
Sarjan tuotteet valmistetaan käsin Englannissa, luonnollisista ja ekologisista raaka-aineista, jotka ovat Soil Associationin hyväksymiä. Kokeile myös Pinksin hemmottelevia kasvohoitoja.

Ylellinen, luonnonmukainen ja hoitava Vita Liberata-suihkurusketus!
Nyt saatavilla myös entistä kestävämpi ja hoitavampi Anti- Age rusketus. Hemmottele itseäsi ja piristä ilmettäsi luonnonmukaisella suihkurusketuksella, joka loihtii ihollesi kauniin ja päivettyneen ilmeen. Voit itse päättää haluamasi tummuusasteen ja alueen johon suihkutus tehdään. Lopputulos on tasainen ja ennenkaikkea luonnollinen. Rusketus kestää ihotyypistä ja hoitotottumuksista riippuen 4-10 pvä, ja haalistuu iholta asteittain, ei lohkeile! Meiltä myös monipuoliset ja hoitavat Vita Liberata rusketustuotteet kotiin. Tervetuloa päivettymään!

 

 

 

Uutta blogissa

 

Helpotusta arkeen ja liftiä katseeseen kestotaivutuksella

  Turhauttaako ripsiesi jatkuva taivuttaminen? Eivätkö ripsesi pääse oikeuksiinsa suoruutensa vuoksi? Kestotaivutus on helppo ja vaivaton tapa saada ripsiin wow-efekti ilman jatkuvaa huoltamista. Kestotaivutuksessa omat luonnolliset ripset taivutetaan kemiallisesti, ja…

0 comments

Taisto selluliittia vastaan

  Mitä selluliitti on? Kosmeettisen selluliitin hoidossa on hyvä tietää, mitä selluliitti on ja mikä sen mahdollisesti aiheuttaa. Lyhyesti kuvailtuna kosmeettinen selluliitti eli appelsiini-iho tulee näkyviin kun ihonalaiseen sidekudokseen kertyy…

0 comments
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide