Valikko

Yritys

 

Golden Day Spa & Salon tuottaa kauneudenhoito- ja hemmottelupalveluita hyödyntäen korkealaatuisia ammattikosmetiikkasarjoja ja -menetelmiä. Valikoimaamme kuuluu tänä päivänä myös paljon luomuhoitoja sekä -tuotteita kotihoitoon. Pyrimme luomaan kaikkiin hoitoihimme palan luksusta ja hemmottelua, jokaisen asiakkaamme toiveita kunnioittaen. Hoitofilosofiamme mukaisesti teemme kaikki hoidot käsin.

Yritys on perustettu vuonna 2007, ja hoitolassa sinua palvelee viisi ammattitaitoista kosmetologia sekä vyöhyketerapeutti.

Toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi hemmoteltavaksemme!

 

Sinua palvelevat

Hanna Kettunen
SKY-kosmetologi

Olen Hanna, kauneudenhoitoalan parissa yli kymmenen vuotta työskennellyt SKY-kosmetologi. Goldenin mahtavissa riveissä näistä vuosista olen saanut olla jo seitsemän. Teen työni aina tarkkuudella, ilolla sekä haluan kohdata jokaisen asiakkaani yksilönä, jotta jokainen voi tuntea olonsa mukavaksi ja rentoutuneeksi oman hemmotteluhetkensä ajan. Tekemieni hoitojen valikoima on laaja ja erityisesti nautin erilaisten kasvohoitojen tekemisestä, jolloin voin rakentaa jokaisen iholle parhaiten sopivan kokonaisuuden ja näin saada mahdollisimman hyvän lopputuloksen. Toivotan lämpimästi tervetulleeksi niin uudet asiakkaat kuin vanhat tututkin hoitolaamme nauttimaan kauniista ympäristöstä, ihanista hoidoista ja rauhallisesta tunnelmasta.

Anu Puura
Day Spa-yrittäjä SKY-kosmetologi

Olen Anu, SKY-kosmetologi ja Day Spa-yrittäjä. Perustin Golden Day Span 13 vuotta sitten ja kosmetologin työtä olen saanut tehdä kaiken kaikkiaan 16 vuoden ajan. Palveluvalikoimani on hyvin laaja mutta nautin työssäni erityisesti kasvo- ja vartalohoidoista. Kaikkien tekemieni hoitojen kohdalla mielestäni tärkeintä on kuitenkin se, että saan hemmotella ja antaa asiakkaalleni hetken ylellisyyttä ja omaa aikaa arjen kiireiden keskellä. Sisustaminen on lähellä sydäntäni ja olen pyrkinyt luomaan hoitolaani rauhoittavan tunnelman pieniä yksityiskohtia myöten. Rakastan asiakaspalvelua, asiakkaitani ja kaikkea kaunista – olen selvästi kutsumusammatissani. Luonteeltani olen iloinen, avoin, herkkä ja empaattinen. Vapaa-aikani kuluu pääasiassa maaseudulla perheen parissa, luonnosta ja ulkoilusta nauttien. Olitpa sitten tuttu tai uusi tuttavuus, olet sydämellisesti tervetullut hemmoteltavakseni!

Piia Nicholls
SKY-kosmetologi, Estenomi

Olen SKY-kosmetologi Piia, ja olen työskennellyt kauneuden parissa 15 vuoden ajan. Kosmetologiopintojen jälkeen jatkoin opiskeluja vielä 3 vuotta, ja valmistuin estenomiksi Turussa 2007.  Valmistuttuani lähdin seikkailemaan Australiaan ja jäin sille tielleni. Vuosien mittaan olen työskennellyt niin kosmetiikkamyyjänä kuin – hoitolatyössäkin. Ennen Suomeen paluuta toimin 5 vuotta täysipäiväisesti hoitolatyössä, Day Spa-hoitolassa Australiassa. Muutimme perheeni kanssa Suomeen syyskuun lopulla 2016, ja tästä saakka minulla on ollut ilo työskennellä Goldenissa. Luonteeltani olen sosiaalinen, iloinen ja rauhallinen. Nautin aidosti työstäni ja sen monipuolisuudesta. Tervetuloa hemmotteleviin hoitoihini!

Heidi Louhivaara
Vyöhyketerapeutti

Minulla on ilo tutustua teihin Golden Day Spa:n asiakkaat. Olen Heidi ja minulla on suuri kunnia olla osa Golden Day Spa:n tiimiä. Saan mahdollisuuden tarjota teille asiakkaille rentouttavia vyöhyketerapiahoitoja upeissa tiloissa. Hoitoihin ovat tervetulleita niin aikuiset kuin perheen pienimmätkin. Olen terveydenhuoltoalan ammattilainen, NDT/Bobath fysioterapeutti. Fysioterapeutiksi valmistuin v. 2007 ja toimin nyt ammatinharjoittajana tehden lasten ja nuorten vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta. Refleksologia eli koko kehon vyöhyketerapia opinnot aloitin MedikaNovassa vuonna 2017. Koulutan itseäni jatkuvasti lisää, jotta pystyn tarjoamaan asiakkailleni laadukasta hoitoa. Refleksologia on antanut minulle uusia näkökulmia asioihin ja olen huomannut kuinka kokonaisvaltaisesti ihmiskeho toimii. Ihmiskeho on kaunis kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen <3 Tavataan Golden Day Spa:ssa!

Ninni Utriainen
Kosmetologi, ripsiteknikko

Olen Ninni, kosmetologi, ripsiteknikko ja Goldenin uusin tulokas.
Olen energinen ja puhelias, työssäni erittäin tarkka ja täydellisyyteen tavoitteleva. Intohimoni ja erikoisalani ovat ripsienpidennykset, joita olenkin ehtinyt työkseni tehdä jo muutaman vuoden ajan. Tällä hetkellä palveluvalikoimaani kuuluu pidennysten lisäksi myös taivutukset, sokeroinnit, jalkahoidot ja rusketukset. Vapaa-aikaani kuuluu retkeilyä luonnon helmassa ja paljon laatuaikaa ystävien seurassa. Minun penkkiini ovat tervetulleita niin vanhat tutut kuin uudet tuttavuudetkin. Toivottavasti näemme pian!

Katri Visnap
SKY-kosmetologi

Olen Katri ja liityin Golden Day Spa:n mahtavaan tiimiin lokakuussa 2020. Olen työskennellyt kauneudenhoitoalalla 2010 vuodesta lähtien. Kauneutta ja hyvinvointia edistävien hoitojen tekeminen on intohimoni ja nautin suuresti asiakaskohtaamisista. Työssäni teen tarkkaa jälkeä ja minulle on erityisen tärkeää hoitokokonaisuuden miellyttävyys, hemmottelu ja hyvä olo. Pidän huolta että tunnet olisi mukavaksi ja rennoksi olipa sitten kyseessä sokeroinnit tai hemmotteluhoidot. Luonteeltani olen sosiaalinen, lempeä ja ystävällinen. Vapaa-aikana tykkään liikkua metsässä ja joogata. Talvisin nautin myös laskettelusta. Tavataan pian Goldenissa!

 

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide