Valikko

Tuotteet

Käytössämme on korkealaatuisia ammattikosmetiikkasarjoja sekä sydämellä valittuja luonnonkosmetiikkasarjoja. Hoitolaputiikkimme laajasta valikoimasta löydämme varmasti juuri sinun ihollesi ja arvoillesi parhaimmat tuotteet tehokkaaseen kotihoitoon.

 

sothysPääsarjamme Sothys on maailmanlaajuisesti tunnettu ylellinen ammattikosmetiikkasarja, jonka legendaarinen
nimi edustaa tehokkuutta, hemmottelua ja kauneuden mielihyvää. Yli 70 vuoden ajan Sothys on tarjonnut kattavat kasvo- ja vartalohoitokokonaisuudet, sekä laadukkaat kotihoitotuotteet yksilölliseen ihonhoitoon.

bernardcassiereBernard Cassiere-ihonhoitosarja on myös Ranskalainen ammattikosmetiikkasarja. Sarjassa yhdistyvät tuotteiden käytön miellyttävyys, näkyvät tulokset ihossa sekä turvalliset tuotteet. Tuotteet perustuvat kasviperäisiin raaka-aineisiin, eikä missään tuote- kehityksen vaiheessa käytetä eläinkokeita.

Ranskalainen luonnonkosmetiikka-ammattisarjamme Phyts on laadukas ja monipuolinen.  Ylellisen ihonhoitosarjan kaikki tuotteet ja hoidot ovat 100% luonnollisia ja Cosmebio-sertifioituja.  Tuotteissa näkyy ja tuntuu ammattisarjan laatu ja hoidot ovat tehokkaita ja erittäin rentouttavia.

Ylellinen, luonnonmukainen ja hoitava Vita Liberata-suihkurusketus! Nyt saatavilla myös entistä kestävämpi ja hoitavampi Anti- Age rusketus. Hemmottele itseäsi ja piristä ilmettäsi loistavalla uutudella, joka loihtii ihollesi kauniin ja päivettyneen ilmeen. Voit itse päättää haluamasi tummuusasteen ja alueen johon suihkutus tehdään. Lopputulos on tasainen ja ennenkaikkea luonnollinen. Rusketus kestää ihotyypistä ja hoitotottumuksista riippuen 4-10 pvä, ja haalistuu iholta asteittain, ei lohkeile! Meiltä myös monipuoliset Vita Liberata rusketustuotteet kotiin, joilla voit ylläpitää ja luoda kauniin rusketuksen helposti. 

Zao on ensimmäinen 100% luonnonmukainen ekosertifioitu värikosmetiikkasarja jossa on täyttöpakkaukset. Anna raikkaiden värien ja hoitavien koostumuksien helliä ihoasi. Zaon kulmakivenä toimii bambu josta tuotteiden upeat pakkaukset on valmistettu, ja jota löytyy hoitavana ainesosana myös itse tuotteista. Sarja on ekologinen, laadukas ja monipuolinen. Saatavilla meiltä toukokuun 2019 lopussa.

8

Beauty Garden on 100 % luonnonmukainen ihonhoitosarja Ranskasta. Tuotteet sisältävät luomuraaka-aineita, kuten porkkanaa, kurpitsaa, kurkkua, kehäkukkaa, kamomillaa ja retiisiä. Nämä kasvikset ja kukat viljellään luomusti omassa Auriacin puutarhassa ja sato kerätään käsin. Tuotteita valmistetaan vuodenaikojen ja luonnon antaman sadon mukaan, kaikki vaiheet käsityönä! 

 

e613c-murad_logoMurad on USAlaisen ihotautilääkäri, farmaseutti Dr.Howard Muradin kehittämä tuotesarja erityisesti ongelmaiholle. Huomattavia hoitotuloksia mm. akneihon sekä ruusufinnin hoidossa. Hoitolahoitojen lisäksi meiltä saatavilla myös tehokkaat kotihoitotuotteet.

logo-youngblood1Youngblood mineraalimeikkisarja USA:sta. Ainutlaatuiset meikit on valmistettu luonnon jauhetuista mineraaleista, eli tuotteet eivät sisällä väriaineita, hajusteita eikä säilöntäaineita. Ihanteellinen allergioista, aknesta, arvista, ruusufinnistä tai couperosa-ihosta kärsiville. Yhteistyössä allergia- ja astmaliiton kanssa. 

The Ohm Collection on hollantilainen brändi, jonka päätuote on ainutlaatuinen alumiiniton, erittäin tehokas luonnonkosmetiikan deodorantti. Deo Dorant tuotteisiin on valittu kaikkein ainutlaatuisimmat ja korkelaatuisimmat eteeriset öljyt, joiden ansiosta Deo Dorant  säilyttää olosi uskomattoman raikkaana. Saatavilla useita eri tuoksuvaihtoehtoja.

 
Ayu Organics on kotimainen yritys jonka ainutlaatuisten tuotteiden raaka-aineet tulevat Indoneasiasta. AYUn tuotteet ovat 100% luonnonmukaisia, funktionaalisia, vastuullisesti tuotettuja, kemikaalittomia, vedettömiä ja eläinkokeettomia. Ne on valmistettu ainoastaan ihon hyvinvointia edistävistä raaka-aineista, ilman mitään turhia täyteaineita. Tuoksut ovat peräisin kasviuutteista ja eteerisistä öljyistä. Vastuullisuus on otettu huomioon myös pakkaussuunnittelussa, laadusta tinkimättä.
 
 

Balmyou on nuori, saksalainen tuotebrändi, joka tuottaa korkealaatuista, raffinoimatonta ja kylmäpuristettua, Nilotica karitevoita Ugandasta. Balmyou Nilotica Karitevoi on 100 % puhdasta, korkealaatuista ja pehmeää sheaa. Nilotica on shealajike, joka on miellyttävän pehmeää käyttää. Nilotica sisältää enemmän rasvahappoja ja vitamiineja kuin perinteinen shea- eli karitevoi. Balmyou:ssa yhdistyy terveys ja kauneus luontoon, kestävään kehitykseen sekä sosiaaliseen vastuuseen tuotteen tuotannossa.