Valikko

Yhteistyökumppanit

klub1
Liikuntakeskus Klub1: 

Liikuntakeskus Klub1 tarjoaa monipuolisen treenielämyksen laadukkaissa puitteissa Tourulan Kivääritehtaalla. Halusitpa palauttavaa joogaa, hikistä treeniä tai yksilöllistä Personal Trainingia, saat kaikki palvelut saman katon alta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huomioi tarpeesi ja innostaa sinua voimaan hyvin. Tutustu meihin lisää www.klub1.fi.

~ Klub1 jäsenille vaihtuva etu palveluihimme.

~ Klub1 tarjoaa Golden Day Span kanta- asiakkaille -10% jäsenyyksistä ja kaksi Personal Trainer tapaamista jäsenyyden alkuun.

 

 

 

 


yopuu

 

Hotelli Yöpuu:

Keskellä kaikkea, mutta erilainen kuin muut. Yöpuussa vietät hotelliyön, jollaista et löydä muualta. Sen jokainen huone on uniikki ja erilainen. Yksityisomisteinen hotelli palvelee sinua henkilökohtaisesti – ota meihin yhteyttä, ja voimme räätälöidä juuri sinulle sopivan hotelliyön.

~Vaihtuva etu palveluihimme hotelliasiakkaille

 


 

Lumoamo, valokuvaaja Henriikka Hiltunen:

Tiedäthän, että ansaitset vain parasta. Hetken, jolloin sinä olet kaiken keskipisteenä. Kuvauselämys Lumoamossa sisältää huomiota, rakkaudentäyteisiä, rohkaisevia, innostavia ja ikimuistoisia hetkiä, jotka tulet muistamaan hyvin pitkään!

~ Lumoamon asiakkaille vaihtuva etu palveluihimme

~ Lumoamo tarjoaa Golden Day Spa:n kanta-asiakkaille Lumoamon kuvauselämykseen tuleville yhden upean valokuvasuurennoksen koossa 20x30cm. Arvo 57€

 

 

 


 

TEOS parturi-kampaamo:

Parturi-Kampaamo TEOS Jyväskylä tarjoaa korkealuokkaiset ja monipuoliset parturi-kampaamopalvelut laadukkailla ja hellävaraisilla tuotteilla. Tule käymään! Palvelemme Jyväskylässä suomeksi ja englanniksi.

~ Näyttäessäsi TEOS-kuittia (enint.1kk vanha) saat palveluistamme -10% alennusta.

~ Vastaavasti näyttämällä meidän kuittia kampaamossa saat -10% heidän palveluistaan.